Politică

Baronul Oprișan, călare pe cadavre pentru câștig electoral

Ziarul de Vrancea
29 iul 2019 3057 vizualizări

Marian Oprișan, șeful PSD Vrancea, caută să tragă foloase electorale din tragedia familiei din Caracal a cărei fiică, Alexandra, a fost răpită și omorâtă de Gheorghe Dincă. Într-un comunicat de presă, făcut public , sâmbătă27 iulie 2019 , Oprișan dă vina pe Opoziție și pe președintele Klaus Iohannis pentru această tragedie, uitând, în mod convenabil, că el însuși cerea imperativ în ședințele de partid să se dea amnistie și grațiere! Gestul său este unul reprobabil și arată, încă o dată, că politicianul nu este decât o ”hienă” care nu face altceva decât să încerce să contabilizeze electoral tragediile pe care impostorii din PSD le-au cauzat.

Contactat telefonic, deputatul PNL de Vrancea, Ion Ștefan, a refuzat să comenteze declarațiile lui Oprișan, motivând că politicul nu trebuie să se amestece în tragedia unei familii. Ștefan i-a cerut lui Oprișan să aibă decența de a se abține de la comentarii și să respecte suferința unor oameni. De asemenea, acesta a cerut toleranță zero față de oficialii care au greșit în cazul morții Alexandrei, dar și în cea a Luizei.

De remarcat că baronul PSD de Vrancea, Marian Oprișan, n-a avut nimic de comentat când, în această lună, o tânără mămică din Odobești a murit după ce a dat naștere unui copil, în Spitalul Județean din Focșani condus de Costel Mândrilă, omul pus pe funcție taman de PSD. Asta, în ciuda faptului căMândrilă a fost condamnat pentru furt din conservele destinate sinistraților de la inundațiile devastatoare care au lovit Vrancea în 2005. Atunci, drama unui bebeluș care va crește fără mamă, moartă într-un Spital în care se internase pentru miracolul de a aduce pe lume un copil, nu a mai ”trezit” în președintele CJ Vrancea nicio emoție!


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.