Politică

Baronii Buzatu și Oprișan erau plecați, comod, în concediu în timp ce la Congresul PSD se trăgeau sforile pentru Viorica Dăncilă

Ziarul de Vrancea
25 aug 2019 3301 vizualizări
Foto:digi24.ro
Foto:digi24.ro

digi24.ro:Video&Foto | Cum s-a dormit la Ultimul Congres al PSD și cine trage sforile Vioricăi Dăncilă

”Sunt convinsă că va fi un Congres bun pentru că va fi ultimul”, le-a spus Viorica Dăncilă colegilor din CEX, vineri, înainte să se plângă că aceste alegeri vor fi pentru partid ”ultima carte” și că un scor mai mic de 25% ar fi un dezastru pentru ei toți. Și chiar așa a fost. Ziua în care Viorica Dăncilă a devenit tot ce își dorea Liviu Dragnea să fie, doar că  pe dos. Într-o mare de fețe triste, convinse că partidul nu intră în turul 2 la prezidențiale. 

A fost trist, trist rău la Palatul Parlamentului, în sala Cuza.

Și cald, irespirabil, și plin de întrebări născute din noua identitate vizuală a partidului. Siluete negre, goale și musculoase, care trag o sfoară, ca în filmele chinezești despre lagărele de muncă, sloganuri scrise cu fonturile folosite la Telejurnalul lui Ceaușescu, cu raze pornind din fiecare literă. 

Literele ca literele, dar siluetele negre ale bărbaților tineri musculoși care trăgeau o sfoară groasă care se termina în fotografiile uriașe ale Vioricăi Dăncilă au născut inevitabila întrebare: Cine trage sforile Vioricăi Dăncilă? Mai ales că toată lumea vorbește despre acei cineva, personaje invizibile, fără nume, care o învață ce să facă și ce să zică, ascunși undeva prin Nordul Bucureștiului. 

Citiți întreg articolul publicat pe site-ul digi24.ro în care se spune că baronii Buzatu și Oprișan erau plecați, comod, în concediu în timp ce la Congresul PSD se trăgeau sforile pentru Viorica Dăncilă, accesând titlul alăturat Video&Foto Cum s-a dormit la Ultimul Congres al PSD și cine trage sforile Vioricăi Dăncilă


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.