Politică

Atac politic în Vrancea conform principiului „Eu te-am făcut, eu te omor!”

Ziarul de Vrancea
13 ian 2022 3767 vizualizări

După ce vineri, 7 ianuarie 2022, membrii Consiliului de Administrație al SC Parking SA Focșani au votat-o în unanimitate pe Camelia Guguianu în postul de director interimar al societății (Camelia Guguianu este fiica lui Constantin Guguianu, consilier județean PSD, și ocupa până acum funcția de șef Serviciu Economic în cadrul SC Parking SA Focșani.), în mediul online a apărut un atac politic extrem de virulent îndreptat înspre alianța PNL-USR din Consiliul Local Focșani. Atacul a fost făcut public vineri de către deputatul de Vrancea Ion Ștefan, plecat din PNL la Forța Dreptei.

„Observ cu părere de rău că alianța PNL-USR de la Focșani s-a mânjit rău de tot cu roșu pesedist! Și tăcerea reprezentanților liberali de la municipiu este suspectă. Chiar ar fi păcat de munca unei întregi organizații ca la astfel de scheme pe bani mulți la o instituție care a căpușat pur și simplu bugetul local de ani de zile să nu primim o explicație pentru blatul PSD-PNL-USR! Poate pe această cale, cei care au consfințit menage-ul a trois politic să iasă public cu explicații!”

Singurul care a dat o replică atacului lui Ion Ștefan a fost președintele USR Vrancea, Liviu Mălureanu. Iată care a fost aceasta:

„M-am interesat de speță. Pare că nu e chiar cum e prezentată (n.r de către deputatul Ion Ștefan în postare). Parking e în procedură de desființare. S-a propus o organigramă mult redusă, cu director din personalul existent, pentru a nu angaja costuri suplimentare. Alternativa era o persoană acuzată de luare de mită. Deci nu e ca și cum erau opțiuni.”

Citiți și ce a spus deputatul de Vrancea Ionel Dancă luni, 10 ianuarie 2022, despre demiterea liberalilor vrânceni Gheorghiță Berbece și Nicu Tănase

„Sărbătorile sfinte de Crăciun și de Anul Nou s-au incheiat dar coșmarul politic prin care trece România continuă. Pentru câteva săptămâni am inchis ochii și am vrut să uităm ceea ce s-a întâmplat anul trecut în politică.

Ne-am urat unii altora ca noul an să fie mult mai bun decât cel care s-a încheiat. Dar, din păcate, și 2022 a început așa cum s-a terminat 2021. Continuă uriașa fraudă electorală a încrederii românilor care au crezut într-o nouă politică pentru dezvoltarea României fără PSD.

Se spune că de Paști nici șuții nu fură. Din păcate, șuții din echipa câștigătoare din PNL nu au avut nicio zi sfântă, nici de Crăciun. Au continuat să fure munca membrilor și simpatizanților liberali și elimină membrii PNL din funcții publice pentru a numi în locul lor vechi pesediști

 

Cu PNL la guvernare, membrii PNL sunt schimbați din funcții ca niște măsele stricate cu foști sau actuali pesediști care au blocat șansele de dezvoltare ale României atâția ani de zile și i-au făcut pe mulți români să plece din țară.

«Suflu nou», promis de «echipa câștigătoare» din PNL, duhnește a «pesedism» rânced prin toate deciziile și numirile făcute de la formare noului guvern PSD-PNL, condus de generalul Ciucă, la comanda lui Iohannis.

Crunta realitate politică a noului an este că trăim un coșmar, coșmarul restaurării vechiului regim PSD-FSN din epoca lui Dragnea, Ponta sau Năstase-Iliescu. Culmea sfidării politice este că până și partidul de buzunar al turnătorului Felix primește funcții de conducere in guvernul generalului Ciucă.

Munca oamenilor cinstiți din PNL care au luptat pentru o guvernare de dreapta a României fără PSD este aruncată la gunoi de oameni care nu au muncit în ultimele bătălii electorale împotriva PSD.

Din topul organizațiilor PNL care au câștigat impotriva PSD la ultimele alegeri parlamentare, Giurgiu, Sibiu, Alba, Vrancea si Bihor, niciuna nu are vreo funcție de ministru în noul guvern condus de PNL.

In schimb, organizații liberale care au pierdut rușinos în fața PSD la alegerile din 2020, Dolj, Gorj sau Suceava conduc acum partidul și primesc ministere importante. Nu mai vorbesc de miniștri puși direct cu pixul de Iohannis care nu au nicio treabă cu munca membrilor PNL.

Și mai scandalos este că în ciuda victoriilor politice extraordinare, una dintre cele mai performante organizații PNL la ultimele alegeri, singura organizație din Moldova care a învins PSD la toate alegerile din ultimii ani, PNL Vrancea este pur și simplu penalizată și decimată politic pentru că l-a susținut pe Ludovic Orban până la capăt.

În Ajunul Crăciunului, generalul Ciucă l-a demis pe prefectul liberal al județului Vrancea, Gheorghiță Berbece, pentru a da postul de prefect la PSD. Iar între Anul Nou și Sf. Ion, secretarul de stat de la ministerul Dezvoltării, Neculai Tănase, a fost schimbat din funcție pentru un pesedist.

Gheorghiță Berbece și Nicu Tănase sunt doi foști colegi de la PNL Vrancea, alături de care am muncit în campaniile împotriva PSD și care au demonstrat profesionalism și competență în funcțiile pe care le-au ocupat.

Este absolut nedrept ca adevărații liberali din țară să fie înlocuiți de un guvern condus de PNL cu membrii de partid de la PSD, împotriva cărora am luptat în campaniile politice din ultimii ani. În aceste condiții, logica și munca politică nu mai au niciun sens.

Trebuie să ne luăm înapoi rezultatul muncii noastre, trebuie să scăpăm România de acest nou coșmar politic. Cred intr-un nou inceput politic pentru România, într-o nouă politică de dreapta, bazată pe munca oamenilor cinstiți din această țară. Aceasta trebuie să fie adevărata Forța Dreptei” - Ionel Dancă


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.