Politică

Andy-Florin Tufaru este noul preşedinte interimar al organizaţiei TNL Focşani

Ziarul de Vrancea
2 iul 2020 2930 vizualizări

Ieri, marți 30 iunie 2020 organizaţia judeţeană de tineret a PNL Vrancea, condusă de către președintele TNL Vrancea, Claudiu Matei, s-a întrunit pentru prima oară după validarea noului Birou Politic Județean TNL Vrancea.

Printre punctele aflate pe ordinea de zi a şedinţei s-a aflat şi validarea noului preşedinte interimar al organizaţiei de tineret municipale, TNL Focşani, în persoană tânărului liberal Andy-Florin Tufaru.

După validarea mandatului de preşedinte interimar, Andy-Florin Tufaru urmează să-şi formeze Biroul Politic Municipal. Amintim faptul că organizaţia TNL Focșani a fost condusă din anul 2016 de către Claudiu Matei, actualul președinte interimar TNL Vrancea.

Claudiu Matei, președinte TNL Vrancea: TNL Focșani pornește la un nou drum alături de colegul nostru, Andy. TNL Focșani va avea mereu un loc special în sufletul meu, fiind organizatia de care mă leagă atat de multe amintiri frumoase. După 4 ani foarte frumoși, presărați cu multă muncă, pasiune, satisfacții și cu foarte multe proiecte realizate împreună, a venit momentul ca în locul meu să vină un alt coleg, o noua generație, și am toată încrederea în Andy și în echipa de la Focșani. Sunt sigur ca va duce mai departe proiectele TNL Focșani și o sa se ridice la nivelul tuturor așteptărilor. Anul 2020 reprezintă o șansă reală pentru întreaga comunitate, iar pentru asta trebuie să ne implicam și să venim cu proiecte și soluții.

Andy-Florin Tufaru, președinte interimar TNL Focșani: Ma simt onorat sa detin aceasta functie și le mulțumesc colegilor pentru susținerea de care am beneficiat din partea lor. Ma bucura și ma responsabilizează faptul ca sunt Presedintele TNL Focsani si voi incerca din toate puterile sa multumesc pe toata lumea și sa ma ridic la nivelul așteptărilor, sa fim in continuare o echipa unita si sa reusim. Invit toti tinerii sa ni se alature deoarece TNL este cea mai buna si frumoasa scoala politica. Pe langa faptul ca suntem colegi, suntem si prieteni, ne bazam unul pe altul si uniti vom reusi sa aducem orașul si judetul la standardele pe care le merita. Trebuie sa ne implicam și sa ne luptam pentru viitorul nostru! 

Text informații + foto:Comunicat de presă TNL Vrancea

În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.