Politică

Ana Maria Dimitriu, candidat PNL la europarlamentare: ”Primarul Misăilă mă  hărțuiește în instanță pentru că sunt femeie!”

Ziarul de Vrancea
7 apr 2019 4990 vizualizări

Consilierul municipal Ana Maria Dimitriu, candidat al Partidului Național Liberal Filiala Vrancea la alegerile europarlamentare, susține că este hărțuită în instanță de către primarul PSD Cristi Valentin Misăilă. Acesta i-a intentat două procese în care îi solicită daune de 2 miliarde de lei vechi. Procesele intentate de Misăilă vin după afirmațiile pe care Ana Maria Dimitriu le-a făcut în cadrul unor conferințe de presă și în cadrul ședințelor  Consiliului Local  Focșani.

”Primarul nu înțelege rolul opoziției, acela de a sancționa derapajele puterii și de a-i reprezenta pe cetățeni. Au fost afirmații pe care le-am făcut și pe care nu le-a demontat pentru că am spus adevărul. Misăilă nu știe că în afara faptului că îi reprezint pe cetățeni am dreptul să fac și declarații politice, iar acest lucru este prevăzut de legea administrației publice locale. Nu poți răspunde pentru declarațiile politice, declarații care oricum sunt reale. Celelalte acuzații pe care i le-am adus sunt cunoscute, pentru că toți focșănenii știu cum stau lucrurile în municipiul administrat ineficient de primarul PSD”, a precizat Ana Maria Dimitriu.

Candidatul PNL la europarlamentare a avut neplăcerea să-i fie controlată locuința ANL chiar în timpul unei conferințe de presă în care îi reproșa primarului Misăilă modul în care gestionează anumite probleme ale Focșaniului”. ”Sunt o femeie care se luptă pentru comunitatea din care face parte. Primarul mă hărțuiește pentru că sunt femeie. Mi-am dat seama din comporatmentul său de la ședințele Consiliului Local, de la ședințele de comisii și observându-i atitudinea față de alte femei.”, a mai adăugat Ana Maria Dimitriu, cea care a cedat psihic chiar în timpul unei întâlniri cu jurnaliștii, plângând pentru ceea ce îi făcuse primarul.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.