Politică

Vrancea: ALDE și Pro România vor avea candidați comuni la alegerile parlamentare. Candidaturile se vor face sub sigla Pro România

Ziarul de Vrancea
23 oct 2020 3387 vizualizări

Având în vedere că Pro România și ALDE conduse la nivel național de Victor Ponta și Călin Popescu Tăriceanu sunt în proces de fuziune și pentru că nu mai este timp pentru finalizarea procedurilor legale de fuziune până la campania electorală, candidații celor două formațiuni vor intra în cursa electorală, inclusiv în județul Vrancea, sub sigla Pro România.

Joi, 22 octombrie 2020, liderii celor două formațiuni politice din Vrancea au mers la Biroul Electoral Județean pentru a depune listele de candidați la alegerile parlamentare din 6 decembrie.

Prima poziție pe lista pentru Camera Deputaților a candidaților Pro România în județul Vrancea la alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020, loc considerat semieligibil conform calculelor electorale teoretice, va fi ocupat de creatoarea de modă Nausica Mircea. Aceasta este intrată recent în politică și este reprezentanta ALDE Vrancea.

Deoarece partidul lui Tăriceanu a obținut un scor mai bun la alegerile locale din 27 septembrie 2020 în Vrancea, reușind inclusiv accederea în Consiliul Județean, dreptul a de face nominalizarea pentru poziția numărul 1 pe lista de candidați i-a revenit acestui partid.

Prezentăm în continuare lista completă pentru Camera Deputaților a candidaților care se vor prezenrta la alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020 sub sigla Pro România:

  1. Nausica Mircea 
  2. Uluitu Cornel 
  3. Ursescu Vasile 
  4. Gogoriță Ion
  5. Atanasiu Zinel 
  6. Bogdan Emilia
  7. Vasile Pauliean

După cum se observă, pe listă se află și fostul primar al comunei Nistorești din perioada 1990-2020, Ion Gogoriță, plecat de la PSD la Pro România.

Lista de candidați Pro România Vrancea pentru Senat este următoarea:

  1. Cristian Barbu 
  2. Viorel-Lary Țoni 
  3. Nicolae Rotaru 
  4. Ionuț Mironică

În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.