Politică

Întâlnirea regională a seniorilor liberali, pe zona de Sud-Est, va avea loc la Focșani

Ziarul de Vrancea
4 iul 2019 2195 vizualizări

În perioada 12-13 iulie 2019, are loc la Focșani întâlnirea delegațiilor conducerilor seniorilor liberali OPV3 din zona de Sud-Est a țării, respectiv din județeleTulcea, Constanța, Brăila, Galați, Buzău ș iVrancea.

În cadru lacestor reuniuni vor avea loc dezbateri cu privire la modul în care au acționat senioriili berali în campania de la alegerile europarlamentare și la rezultatele obținute pe județe. De asemenea, va fi analizat stadiul constituirii organizațiilor OPV3 în fiecare localitate din județele componente.

Organizația OPV 3 Vrancea este condusă de vicepreședintele regional Ion Epure, împreună cu o echipă foarte activă formată din primvicepreședinții Costică Trifan, Valerică Zamfirescu, Ion Bușilă, Georgel Lungu, președintele organizației municipale Dan Buzoi și secretarul Costică Gălățanu. În acest moment, gradul de constituire al organizațiilor de pensionari din județul Vrancea este de peste 95%. ”Locul 4 la nivel national obținut de organizația Vrancea a PNL înseamnă și munca organizațiilor de seniori. Cine sunt seniorii liberali? Oameni cu expertiză în spate, cu experiență profesională și politică. Rolul seniorilor liberali crește și prin faptul că populația de la sate este tot mai interesată să transmită mesajele noastre. Întâlnirea regională OPV 3 PNL de la Focșani închide o etapă – alegerile europarlamentare și deschide o alta, pregătirea pentru alegerile prezidențiale”, după cum a spus Ion Epure, președinte OPV3 Vrancea.

La întâlnirea regională care va avea loc la Focșani vor participa senatorul Cătălin Toma, deputatul Ion Ștefan și președintele regional în zona de Sud-Est, Victor Paul Dobre. De asemenea, este așteptat să participe și europarlamentarul PNL Siegfried Mureșan.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.