Politică

Predoiu şi Falcă vin la Focşani marţi

Iulia Crețu
20 nov 2013 1155 vizualizări
Democrat liberalii vranceni se vor întalni, săptămana viitoare, marţi, cu cei doi candidaţi înscrişi în cursa internă pentru desemnarea prezidenţiabilului pentru Palatul Cotroceni la alegerile de anul viitor.

Cu toate că iniţial Cătălin Predoiu şi Gheorghe Falcă ar fi trebuit să vină în acest week-end, discursurile preşedinţilor au fost amanate pentru data de 26 noiembrie. Întalnirea cu membrii şi simpatizanţii PDL va avea loc la Ateneul Popular, începand cu ora 14.00. Organizatoriii susţin că vor aduce în jur de 300 de oameni, chiar dacă discursurile politice se petrec în mijlocul săptămanii, chiar în timpul orelor de program al multor dintre pedelişti. “Întalnirea s-a amanat din cauza programului candidaţilor, care s-a schimbat. Cu siguranţă vor veni 300 de oameni în sala mare de la Ateneu”, ne-a spus Costică Neaţă, preşedintele interimar al PDL. Într-o declaraţie anterioară, acesta a precizat că, foarte probabil, susţinerea filialei Vrancea a PDL pentru candidatul de Cotroceni se va îndrepta în sprijinul lui Cătălin Predoiu. Acesta a venit, în vară, în Vrancea, vizita sa fiind “bănuită” de o invitanţie lansată prezidenţiabilului de fostul preşedinte democrat liberal vrancean, Alin Trăşculescu. (I. C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
danb, acum 3802 zile, 20 ore, 20 minute, 41 secunde
Diferenta dintre Falca si Predoiu e faptul ca Falca a castigat alegerile pentru Primaria Arad in timp ce Predoiu nu a castigat niciodata nimic, eventual ar putea castiga doar concursul de fonfaiti.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.