Politică

USL, în pragul EXPLOZIEI

Ziarul de Vrancea
16 nov 2013 1321 vizualizări
Antonescu reacţionează violent la atacul lui Voiculescu: Este o declaraţie profund NERUŞINATĂ. Mă DEZGUSTĂ


Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a reacţionat violent la atacurile lui Dan Voiculescu de sâmbătă. El l-a acuzat că face declaraţii “profund neruşinate”.

Foto:evz.ro

"Declaraţia domnului Voiculescu, conform căreia PNL s-ar apropia şi i-ar zâmbi preşedintelui Traian Băsescu, este o declaraţie profund neruşinată. PNL a fost adversarul permanent şi radical şi va rămâne adversarul lui Traian Băsescu, al sistemului politic al lui Traian Băsescu până când acest sistem va fi eliminat.

Nu am avut niciun moment o apropiere de Traian Băsescu, dimpotrivă tensiunile în interiorul USL, între PNL şi PSD, între mine şi Victor Ponta au fost generate de momentul coabitării, de momentul negocierii şefilor parchetelor cu Traian Băsescu şi nicidecum invers.

De aceea, afirm că declaraţia privitoare la apropierea PNL de Traian Băsescu, coroborată cu declaraţia că PNL ar avea o atitudine imorală faţă de PSD din partea lui Voiculescu este o declaraţie profund neruşinată", a afirmat pentru Gândul Crin Antonescu.

Cu toate acestea, Antonescu susţine că astfel de declaraţii nu vor afecta unitatea USL.

“Nu. PNL are teme mari, PNL este parte a guvernării, PNL are agendă de guvernare, PNL are o agendă politică cu obiective importante. Cât priveşte stările personale în faţa unor asemenea declaraţii, ele nu sunt nici de nervozitate, nici de iritare, ci de dezgust”, a adăugat președintele PNL.

În plus, Antonescu a ridiculizat şi planul lui Dan Voiculescu de a-l acuza pe Traian Băsescu de trădare în cazul Gojdu.

"Nu, pentru că nu există elemente pentru a discuta aşa ceva. Dacă e să vehiculăm ipoteza cedării moştenirii Fundaţiei Gojdu, atunci ar trebui să discutăm despre tot Guvernul care a făcut asta la momentul respectiv şi nu ştiu dacă PC nu era membru al Guvernului atunci.

Oricum nu putem discuta despre trădare naţională la şase – şapte ani după ce aceste lucruri s-au întâmplat. Eu cred, tocmai pentru că sunt un adversar categoric şi serios, neconjunctural al preşedintelui Traian Băsescu, că astfel de încercări nu fac decât să-i dea muniţie lui Traian Băsescu şi să-l salveze din drumul său spre ieşirea din scena politică", a spus Antonescu.

Surse din conducerea PNL au declarat pentru EVZ că atacul lui Dan Voiculescu la adresa liberalilor şi a lui Crin Antonescu este motivat de intenţia Partidului Conservator de a intra în graţiile PSD. Voiculescu vrea să obţină locuri pentru oamenii săi pe listele de candidaţi la europarlamentare ale social-democraţilor.

Voiculescu îl atacă pe Crin Antonescu: PNL ne-a jignit, are atitudine imorală faţă de PSD

Preşedintele de onoare al PC, Dan Voiculescu, l-a atacat, sâmbătă, foarte dur pe partenerul său din USL, Crin Antonescu. “PNL ne-a jignit şi pe noi, continuă să aibă atitudini cel puţin imorale faţă de PSD. Doreşte şi el să aibă rezultate maxime la alegeri”, l-a ironizat Voiculescu.

“Aţi urmărit, aţi văzut, PSD se consolidează, PSD se pregăteşte pentru a avea rezultate maxime când sunt două rânduri de alegeri - europarlamentare şi prezidenţiale. PNL,celălalt partener al nostru, încearcă, nu de puţine ori, având acţiuni frivole faţă de parteneri, PNL ne-a jignit şi pe noi, continuă să aibă atitudini cel puţin imorale faţă de PSD, încearcă să se împrietenească cu PDL, cu Traian Băsescu, dintr-un singur motiv. Doreşte şi el să aibă rezultate maxime la alegeri”, a spus Voiculescu în cadrul Consiliul Naţional al PC, citat de Antena 3.


www.evz.ro 

În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.