Politică

Voiculescu atacă PNL: "Au avut atitudini imorale!"

Ziarul de Vrancea
16 nov 2013 1174 vizualizări
Planul conservatorilor pentru alegerile din 2014 PLUS propunerea care îl vizează pe Traian Băsescu

Preşedintele fondator al PC, Dan Voiculescu, a criticat atitudinea liberalilor faţă de PSD, dar şi faţă de PC, spunând că au avut atitudini imorale şi că i-au minţit.

Deşi a precizat că va trebui să menţine unitatea USL, liderul PC a lăudat acţiunile PSD pentru a-şi întări poziţia pentru următoarele alegerile, însă a criticat PNL.

 

„PSD se consolidează, se pregăteşte pentru a avea rezultate maxime la alegerile din 2014. E normal, ca orice partid care vrea să aibă rezultate. PNL încearcă, nu de puţine ori, ne-a jignit şi pe noi, continuă să aibă atitudini cel puţin imorale vizavi de PSD. Încearcă să zâmbească, să împrietenească cu Traian Băsescu, cu PDL dintr-un singur motiv. Doreşte şi el să aibă rezultate maxime la alegeri. Fiecare partid politic din USL în această perioadă se consolidează, fiecare prin metodele lui”, a spus Voiculescu, la Consiliul Naţional PC.

PC, candidat propriu la prezidenţiale

Mai mult, liderul conservatorilor a precizat că PC nu va sta deoparte dacă USL se va rupe şi va avea propriul candidat la prezidenţialele din 2014, precizând că va fi unul „ireproşabil”.

„Dacă protocolul USL nu se respectă, deja au fost situaţii, vom fi obligaţi să candidăm cu reprezentantul nostru. Dacă în înţelepciunea lor, paretidele mari vor dori să aibă candidaţi, atunci şi PC va avea candidat, vă asigur eu. Va fi un candidat redutabil, căruia nu i se poate reproşa nimic, nici că a fost securist, nici că a furat, unul ireproşabil, cu şanse mari să intre în turul doi”, a mai spus Voiculescu.

Şah la Băsescu

Preşedintele fondator al conservatorilor nu a ratat nici ocazia de a-l ataca pe Traian Băsescu, ameninţând voalat cu o nouă suspendare.

„În ziua de azi, preşedintele afirmă despre premier lucruri oribile, premierul afirmă despre preşedinte lucruri incredibile, preşedintele lansează public ideea că anumite persoane dorim, de fapt, aplicarea art 86. din Constituţie, că preşedintele poate fi acuzat de înaltă trădare. Mă gândeam dacă, fiind ideea lui, nu e o idee bună pe care să o discutăm în USL”, a mai precizat Voiculescu.

 

www.gandul.info

 

 

Haşotti: Dan Voiculescu este ultimul român

care poate să dea lecţii de moralitate politică

 

Liderul senatorilor PNL, Puiu Haşotti, a declarat, sâmbătă, pentru MEDIAFAX, comentând afirmaţiile preşedintelui fondator al PC despre PNL, că Dan Voiculescu este "ultimul român care poate să dea lecţii de moralitate politică".

"Dan Voiculescu este ultimul român care poate să dea lecţii de moralitate politică", a spus Puiu Haşotti, fără a face alte precizări.

Preşedintele fondator al PC, Dan Voiculescu, a declarat, sâmbătă, că PSD se consolidează, pentru rezultate bune în 2014, iar PNL are acţiuni frivole faţă de parteneri şi acţiuni cel puţin imorale faţă de social-democraţi.

El a spus, la şedinţa Consiliului Naţional al partidului, că PSD se consolidează şi se pregăteşte pentru a avea rezultate maxime în 2014, când sunt două rânduri de alegeri - europarlamentare şi prezidenţiale.

"PNL, celălalt partener al nostru, încearcă, nu de puţine ori având acţiuni frivole faţă de parteneri - PNL ne-a jignit şi pe noi, continuă să aibă atitudini cel puţin imorale faţă de PSD, încearcă să se împrietenească cu PDL, cu Traian Băsescu, dintr-un singur motiv: doreşte şi el să aibă rezultate maxime la alegeri. Iată cum fiecare partid politic din USL în această perioadă se consolidează. Fiecare cu metodele lui", a spus Voiculescu.

 

www.gandul.info

 

Cristina Pocora (PNL), raspuns la acuzatia lui Dan

Voiculescu: PNL este un partener corect in USL

 

 

  PNL sustine Guvernul si este un partener corect in USL, care nu a atacat niciodata un membru PC al Executivului, a declarat, sambata, pentru Agerpres, purtatorul de cuvant al PNL, Cristina Pocora, ca raspuns la acuzatia lui Dan Voiculescu.

"PNL a fost si este un partener corect in USL, este membru al Guvernului si sustine solidar intreg Guvernul. Nu noi suntem aceia care am incercat o apropiere de Traian Basescu. Nu credem ca vreodata a existat un atac neloial al PNL la adresa unui membru PC al Guvernului. Intotdeauna cand au existat puncte de vedere diferite, am solicitat si sustinut necesitatea discutiilor", a precizat Pocora.


Cristina Pocora-Foto:cdep.ro

Purtatorul de cuvant al PNL i-a solicitat presedintelui fondator al PC, Dan Voiculescu, sa isi exprime eventualele nemultumiri in cadrul ACD, alianta din care PNL si PC fac parte.

"Totusi, PC trebuie sa isi aminteasca atunci cand domnul Voiculescu vorbeste despre loialitate in coalitie ca se afla intr-o prima alianta, ACD, cu PNL. Nu ar fi fost nimic straniu daca aceste discutii si nemultumiri ar fi fost purtate intre liderii ACD", a adaugat Pocora.

Presedintele fondator al Partidului Conservator, Dan Voiculescu, a declarat sambata ca Partidul National Liberal a incercat, nu de putine ori, avand atitudini imorale fata de PSD, "sa se imprieteneasca" cu Traian Basescu si PDL pentru a avea rezultate maxime la alegerile de anul viitor.

"In legatura cu partenerii nostri din USL, observam ca PSD se consolideaza, PSD se pregateste pentru a avea rezultate maxime anul viitor cand sunt doua randuri de alegeri, europarlamentare si prezidentiale. E normal sa se pregateasca, ca orice partid politic care vrea sa aiba rezultate bune. PNL, celalalt partener al nostru, incearca, nu de putine ori, avand actiuni frivole vizavi de partenerii politici din USL, PNL ne-a jignit si pe noi de cateva ori, continua sa aiba atitudini cel putin imorale vizavi de PSD, incearca sa zambeasca, sa se imprieteneasca cu Traian Basescu, cu PDL, cu alte forte politice, dintr-un singur motiv - doreste si el ca orice partid sa aiba rezultate maxime la alegeri", a spus Voiculescu la sedinta Consiliului National al PC.

www.HotNews.ro

În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.