Politică

Cătălin Predoiu a câştigat alegerile interne în Regiunea Centru pentru a fi candidatul PDL la prezidenţiale

Ziarul de Vrancea
10 nov 2013 737 vizualizări
Cătălin Predoiu a câştigat, sâmbătă, alegerile interne organizate de PDL în Regiunea Centru pentru desemnarea candidatului la prezidenţiale, obţinând aproape 76 la sută din voturi în faţa contracandidatului său, primarul Aradului, Gheorghe Falcă.

 

Vicepreşedintele PDL Mircea Hava a declarat, sâmbătă seară, într-o conferinţă de presă, că peste 18.000 de membri PDL au participat la alegerile interne organizate în Regiunea Centru pentru desemnarea candidatului la prezidenţiale.

Hava a precizat că alegerile interne au fost câştigate în toate cele şase judeţe din regiune, respectiv Alba, Sibiu, Braşov, Mureş, Harghita şi Covasna, de Cătălin Predoiu, care a obţinut 13.525 de voturi, reprezentând 75,69 la sută, în timp ce contracandidatul său, primarul Aradului, Gheorghe Falcă, a obţinut doar 4.352 de voturi, respectiv 24,36 la sută.

Cătălin Predoiu s-a clasat pe prima poziţie în toate cele şase judeţe din Regiunea Centru, obţinând 90,27 la sută din voturi în Sibiu, 74,96 la sută în Mureş, 87,61 la sută în Covasna, 81,64 la sută în Braşov, 66,06 la sută în Harghita şi 66,42 la sută în judeţul Alba.

Peste 23.000 de membri PDL din Regiunea Centru erau aşteptaţi, sâmbătă, la scrutinul intern, însă au votat doar 18.138.

În cele şase judeţe din Regiunea Centru au fost amenajate 50 de secţii de votare, scrutinul desfăşurându-se după regulile alegerilor electorale

 

www.mediafax.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.