Politică

Bacinschi, criticat pentru mizeria de sub preşul Focşaniului

Iulia Crețu
5 nov 2013 1493 vizualizări
Deputatul liberal Ţigăeru Roşca, dar şi cei de la Mişcarea Populară susţin că oraşul este mizerabil

Primarul Decebal Bacinschi este din ce în ce mai des subiect de discuţie în gura adversarilor politici, din cauza felului în care arată oraşul pe care-l păstoreşte de patru mandate. Pe bună dreptate, deputatul PNL de Vrancea, Laurenţiu Ţigăeru Roşca, dar şi reprezentanţii Partidului Mişcarea Populară Vrancea îi atrag atenţia edilului că Focşaniul este “o cocină de porci”. Parlamentarul liberal, deşi este “legat” de Bacinschi prin protocolul USL, nu ezită să-i arate că municipiul este sufocat nu doar de gropi nesemnalizate şi lucrări de mantuială, care au dus la moartea unui om, dar şi de foarte multă mizerie. În colimator intră astfel şi cei doi viceprimari Tudorel Trofin (PNL), dar mai ales Gabriel Necula (PSD), acesta din urmă fiind responsabil de curăţenia urbei. “Mai există un aspect la fel de important ca siguranţa cetăţeanului, curăţenia!!! Focşănenii sunt oameni civilizaţi, gospodari. Nu de puţine ori am văzut în cartierul Sud, dar nu numai, grădini cu flori în jurul blocurilor. Acum au fost înlocuite cu deşeuri rezultate din lucrările desfăşurate!”, îi bate obrazul Ţigăeru Roşca lui Bacinschi. Aceleaşi nemulţumiri le au şi Costică Porumboiu şi Daniel Pancu, liderii judeţean şi municipal al PMP. „Ce-l împiedică pe primarul Decebal Bacinschi să avem un oraş curat? Focşaniul arată înfiorător de murdar, oraşul este mizerabil”, a atacat Costică Porumboiu, preşedinte PMP Vrancea. La randul său, Pancu susţine că administraţia locală este preocupată să arunce sute de mii de euro pe giratorii ca nişte „munţi”, în loc să asigure curăţenia sau apa caldă. „Sensurile giratorii în străinătate se marchează cu un ghiveci cu flori înconjurat de un marcaj pe asfalt cu vopsea. La noi costă sute de mii de euro acei «munţi» pe care punem pămant şi plantăm panseluţe”, a spus, în cadrul unei conferinţe de presă, Daniel Pancu, preşedinte PMP Focşani. Primarul Decebal Bacinschi nu a putut fi contactat, acesta lipsind ieri de la Primăria Focşani. (Iulia CREŢU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 3

Adaugă comentariu
Z, acum 3814 zile, 5 ore, 34 minute, 18 secunde
Dupa alegeri, toti cei de pe val au dureri fix in pix de prostime... Stau acasa, m-am convins... tot rau e, oricum.
Ton, acum 3814 zile, 8 ore, 49 minute, 22 secunde
Nici cu Bacinschi ,care e 'full' ,dar nici cu acest incapabil care a fost facut deputat de nenea Rosca!!Ce a facut Tigaeru pentru tara asta de cand este deputat ??Care este activitatea in citeste integral
adevar, acum 3814 zile, 17 ore, 2 minute, 35 secunde
Acest domn Tigaeru nu a fost capabil sa administreze o afacere, cum se va descurca el cu administrarea orasului Focsani unde e nevoie de mana de gospodar?!!!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.