Politică

PDL crede că Oprişan nu mai e talentat

Iulia Crețu
1 nov 2013 2390 vizualizări
Democrat liberalii vranceni se declară îngrijoraţi de faptul că la ultima rectificare bugetară s-au tăiat aproximativ 6 milioane de euro de la serviciile sociale, pedeliştii susţinand că Marian Oprişan şi-a pierdut talentul “de a sta cu mana întinsă la uşa Guvernului pentru un bănuţ în plus”, după cum se arată într-un comunicat de presă.

“Un lider adevărat ştie că o comunitate are nevoie de investiţii pentru a se dezvolta şi nu doar de ajutoare. Iar când vorbim de investiţii nu ne referim la contractele pe bani publici, împărţite cu generozitate clientelei de partid, ci despre acele fonduri care, atrase în comunitate, contribuie la creşterea indicilor de calitate a vieţii. Politica de cerşetorie practicată, până în prezent, de baronul vrâncean s-a dovedit falimentară”, se mai arată în comunicatul de presă al PDL Vrancea. (I. C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
?, acum 3800 zile, 5 ore, 17 minute, 21 secunde
O fi fost talentat , dar , numai pentru voi, sa va angajeze sotiile si amantele, ca mai apoi sa veniti in fata noastra si sa ne spuneti ca nu puteti guverna decit cu Oprisan.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.