Politică

Mişcarea Populară îl întreabă pe Bacinschi pe unde mai sparge

Iulia Crețu
31 oct 2013 2248 vizualizări
Preşedintele Partidului Mişcarea Populară Vrancea, Costică Porumboiu, susţine că Focşaniul a ajuns propria groapă cu nisip a lui Decebal Bacinschi, care n-ar fi interesat de confortul cetăţenilor ci de satisfacerea clientele de partid.

Printr-un comunicat de presă, Porumboiu este de părere că incompetenţa administraţiei USL a provocat o tragedie. “Pentru a‐şi finanţa clientela penală, USL îşi permite să strice peste noapte ce s‐a construit ziua. Cazurile sunt nenumărate şi cel mai recent exemplu poate fi găsit pe strada Brăilei, unde asfaltul turnat în urmă cu câteva săptămâni a fost spart, iar pavelele de pe trotuare au fost scoase pentru a putea face loc montării de diverse cabluri şi ţevi care traversează strada. Primarul USL a găsit de cuviinţă să schimbe şi bordurile ‐ cea mai bună metodă de a aloca fonduri către cine trebuie să le primească”, spune Costică Porumboiu. PMP îi cere edilului să comunice un calendar al lucrărilor. “Partidul Mişcarea Populară ‐ filiala Vrancea îl somează pe primarul USL să comunice de urgenţă un calendar al acestor lucrări. Mai mult, primarul USL trebuie să dea explicaţii privitoare la lipsa completă de eficienţă a efectuării lucrărilor de infrastructură: de ce trebuie, de fiecare dată, ca o lucrare finalizată să fie distrusă pentru că cineva a sărit o etapă? Administraţia publică locală, devenită moşia proprie a USL, trebuie să explice cine plăteşte toată această ineficienţă”, se mai arată în comunicatul Mişcării Populare. (I. CREŢU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
cetateanul, acum 3816 zile, 21 ore, 54 minute, 6 secunde
bravo Porumboiu!
Ton, acum 3819 zile, 5 ore, 30 minute, 15 secunde
nimeni nu spune ca trebuiesc facute lucrari ,dar termenul lor trebuie respectat si nu asa.....spargem si dupa lasam asa,sau cel mult astupam cu ceva pietris si gata.....va bati joc de acest oras si de citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.