Politică

Oana Zavoranu i-a sedus pe peremistii vrinceni

Mihai Boicu
29 nov 2006 1158 vizualizări
Acestia sint incintati ca Tribunul a ales-o pe actrita pentru a se ocupa de imaginea sa. Liderii PRM Vrancea spune ca intrarea in partid a Oanei Zavoranu a atras deja multi tineri. Ei nu cred ca Vadim nu a ales-o pe actrita pentru calitatile fizice, imbunatatite cu silicoane si cu operatii estetice, ci pentru firea bataioasa

Peremistii vrinceni sint convinsi ca nu "silicoanele" Oanei Zavoranu l-au determinat sa pe Corneliu Vadim Tudor sa o ia consiliera de imagine. Acestia cred ca, in primul rind, iubita lui Pepe este bataioasa, in al doilea rind ca este desteapta si abia in al treilea rind conteaza silicoanele, buzele "ajustate" cu bisturiul si tatuajele. "Care este problema, altii au consilieri mai buni?

Presedintele nostru a facut o alegere buna si cred ca s-a gindit foarte bine inainte sa faca aceasta achizitie. Orice om este binevenit in PRM si sint convins ca Oana are segmentul ei de electorat. Parerea mea este ca Oana Zavoranu este chiar desteapta, pe linga alte femei din show-biz, care sint vai de mama lor", ne-a spus Ionel Surugiu, presedintele PRM Vrancea. Liderul peremist spune ca intrarea in partid a starletei TV i-a determinat in ultima saptamina pe mai multi tineri sa se inscrie in organizatie.

"Numai in saptamina asta am primit un numar insemnat de membri de partid si va spun cu toata responsabilitatea ca sint tineri cu virste cuprinse intre 18 si 20 de ani. Venirea Oanei Zavoranu a avut impact. Culmea este ca nu au venit numai baieti, au venit si fete", a mai spus Ionel Surugiu. Prim vicepresedintele Valerica Chitic, care este si presedintele organizatiei de la Marasesti, crede ca alegerea Tribunului este potrivita, deoarece Oana Zavoranu are puterea sa atraga tineretul in partid. "Este o fata bataioasa si eu zic ca avem de cistigat cu firea ei bataioasa. Nu este nici proasta, o data ce vorbesti o limba straina, doua, nu poti sa spui ca esti proasta. Din majoritatea oamenilor cu care am vorbit, doar trei, patru pot spune ca au avut ceva impotriva, in rest toti au avut o parere buna. Conteaza si modul in care arata, uitati-va, de exemplu, la Elena Udrea. E normal sa atragem si noi o parte din electoratul tinar", ne-a spus Valerica Chitic. Adrian Popescu, presedintele PRM Focsani, spune ca a urmarit-o de multe ori la televizor pe Oana Zavoranu, care i-a lasat impresia ca este "o fata desteapta". Acesta spera ca Vadim Tudor va rezolva mult mediatizatul conflict dintre actrita si mama sa. "Valoarea omului nu este data de silicoane. Este tinara, este actrita, este frumoasa si are dreptul sa-si traiasca viata asa cum doreste. Important este ceea ce face si ajutorul pe care il da. As vrea sa am nu unul, ci zece consilieri ca ea. Sint tineri, gindesc bine, ei sint viitorul partidului", a spus liderul peremistilor focsaneni "Sa dovedeasca ca este capabila"

Calitatile Oanei Zavoranu i-au facut o impresie buna si liderului tinerilor peremisti vrinceni, Stefan Irescu. "Ca si persoana e foarte bataioasa si eu zic ca dl. Vadim s-a orientat bine, e un caracter

puternic. Doar in aceasta saptamina eu personal am inscris in partid sapte tineri si cu toti am discutat aceasta chestiune. Vreau sa va zic ca 90% dintre ei au fost placut surprinsi de aceasta noua intrare in PRM", a ne-a spus tinarul peremist. Acesta spune ca daca ar fi sa fie in locul Tribunului, ar alege-o pe Mihaela Radulescu consilier de imagine, dintre femei, si pe Robert Turcescu, dintre barbati. Daca barbatii din fruntea PRM Vrancea sint de acord cu alegerea lui Corneliu Vadim Tudor, Anisoara Catan, presedinta organizatiei de femei, a fost mult mai rezervata. "Personal, nu am o parere foarte buna despre Oana Zavoranu si pentru politica nu cred ca este o persoana potrivita. Cred ca a fost si o antipatie la prima vedere atunci cind a aparut micul ecran. Insa nu are rost sa judecam dupa aparente, din punctul meu de vedere. Trebuie sa dovedeasca mai intii ca este o persoana capabil si atunci o sa ne schimbam si noi parerea", ne-a spus presedinta organizatiei de femei din PRM Vrancea.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.