Politică

Surse: Corina Dumitrescu, posibila propunere la locul vacant de la Curtea Constitutionala

Ziarul de Vrancea
30 oct 2013 1269 vizualizări
Dumitrescu: Nu pot sa spun nici da, nici nu

  Corina Dumitrescu, in prezent membru CSM fara drept de vot, este sustinuta la ocuparea postului lasat liber de judecatoarea Iulia Motoc dupa alegerea ei la Curtea Europeana a Drepturilor Omului, au declarat pentru HotNews.ro surse politice. Candidatura sa ar fi puternic promovata in PSD de presedintele Consiliului Judetean Vrancea, Marian Oprisan. Contactat de HotNews.ro, Oprisan a declarat ca nu a propus-o pe Corina Dumitrescu la aceasta pozitie. Sotul Corinei Dumitrescu este senatorul PSD de Vrancea Cristian Dumitrescu, vicepresedinte al Senatului. Contactata de HotNews.ro, Corina Dumitrescu a spus ca nu i s-a propus acest post, dar ca "lumea poate sa discute". Intrebata daca ar accepta daca i s-ar propune, Corina Dumitrescu a raspuns: "M-ati luat prin surprindere si nu pot sa decid pe loc. Nu pot sa va spun nici da, nici nu."

Presedintele CJ Vrancea, Marian Oprisan, a declarat pentru HotNews.ro ca nu a propus-o pe Corina Dumitrescu pentru ocuparea postului de judecator la Curtea Constitutionala. "Nu are nicio legatura. Nu inteleg de unde intrebarea asta. Eu nu am participat la nicio discutie", a afirmat Oprisan.

Presa a vehiculat si numele senatorului PSD Ioan Chelaru, fost avocat al lui Sorin Ovidiu Vantu, drept viitor judecator la Curtea Constitutionala. Postul de la CC ar urma sa revina PSD, care va desemna inlocuitorul Iuliei Motoc. Mandatul actualului judecator roman la CEDO, Corneliu Barsan, expira la jumatatea lunii decembrie.

PSD a propus-o pe Corina Dumitrescu la postul de ministru al educatiei in 2012, insa a renuntat in urma scandalului falselor studii universitare la Stanford, presa descoperind ca a supralicitat in CV o simpla vizita efectuata in SUA in anii '90 la universitatea americana.

www.Hotnews.ro

În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
Anonim, acum 3822 zile, 21 ore, 2 minute, 46 secunde
Plagiat ca la carte, realizat de stim noi cine... Pseudobiblioteci rurale botezate cu numele stim noi cui... Si pe ce bani, nu „vrajeala” ieftina. Nu mai cred in minciunile lor, indiferent de citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.