Politică

Dragnea: Se simte nevoia ca veniturile bugetare să fie mai mari în 2014

Ziarul de Vrancea
24 oct 2013 978 vizualizări
Aşteptăm soluţii de la MFP

 

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat, joi, că nivelul încasărilor este, în acest moment, sub cel prognozat, arătând că se simte nevoia ca veniturile bugetare să fie mai mari în 2014 şi că premierul Ponta şi PSD aşteaptă propuneri în acest sens de la Ministerul de Finanţe, condus de Daniel Chiţoiu.

Dragnea: Se simte nevoia ca veniturile bugetare să fie mai mari în 2014. Aşteptăm soluţii de la MFP (Imagine: Shutterstock)

Întrebat dacă se simte în acest moment o nevoie ca veniturile bugetare de anul viitor să fie mai mari, respectiv să fie aduse mai multe venituri la buget, Dragnea a răspuns: "Cam da. Pentru că nivelul de încasări, totuşi, anul ăsta, nu este la nivelul celui prognozat, al celui sperat".

"Şi noi aşteptăm cu foarte mare interes de la Ministerul Finanţelor Publice să vină cu propuneri, cu analize - de ce nivelul de încasări nu a fost atât de bun - şi cu nişte propuneri serioase de ridicare a gradului de colectare. De acolo aşteptăm şi noi cu interes, şi primul-ministru, şi noi, ceilalţi din Guvern, şi ca şi partid, ca PSD, aşteptăm de acolo din zona aia să ne spună cum se măresc veniturile pentru că este o zonă asumată din partea aia", a adăugat Dragnea.

 

www.mediafax.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
Negru pe dinăuntru, acum 3807 zile, 20 ore, 29 minute, 26 secunde
Cine a ajuns să ne decidă soarta,viața sau să ne facă freza ! Vai de pawulla noastra! Măcar să reușească ce și-a propus pană il duc să stea cot la cot cu nea JIJI și să joace o citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.