Politică

Blaga: PDL va merge singur la europarlamentare şi va fi al doilea partid din ţară

Ziarul de Vrancea
17 oct 2013 712 vizualizări
Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, joi, că PDL va merge singur în alegerile europarlamentare şi că de săptămâna viitoare vrea ca democrat-liberalii să participe la emisiuni televizate şi în bătăliile publice din România pentru a câştiga următoarele alegeri.

 

"Vom merge singuri în alegerile europarlamentare şi vom fi al doilea partid din ţară. E fenomenal ce se întâmplă în alte ţări, dar alegerile sunt în România. De săptămâna viitoare îi vreau pe toţi pe televizor şi în bătăliile publice în România şi aşa vă garantez că vom câştiga", a spus Blaga, la o reuniune a PDL Sector 2.

El a mai spus că dacă cineva vrea să aibă alături PDL în bătăliile electorale, atunci "trebuie să-i placă «Verde înrourat», sigla şi portocaliul".

De asemenea Blaga le-a mai spus democrat-liberalilor din Sectorul 2 că PDL nu va ajunge la guvernare decât după alegeri.

"Acest partid nu va ajunge al guvernare decât după alegeri. Dacă alţii şi altele vă promit altceva, scăpaţi de mine!", a adăugat Vasile Blaga.

Organizaţia PDL Sector 2 s-a reunit joi pentru a o realege pe Anca Boagia în funcţia de preşedinte al organizaţiei.

Boagiu a precizat că organizaţia PDL Sector 2 a decis să susţină pe Cătălin Predoiu în campania internă a partidului pentru desmnarea drept candidat al PDL la prezidenţiale.

La reuniunea democrat-liberalilor din Sectorul 2 au mai fost prezenţi Cătălin Predoiu, Răzvan Traian Ungureanu, Theodor Stolojan, Mircea Toader, Cristian Rădulescu.

 

www.mediafax.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.