Politică

Un accident şi un pas greşit au lăsat Adjudul fără şefi

Mihai Boicu
16 oct 2013 4804 vizualizări
Primarul municipiului a călcat stramb şi s-a ales cu un picior în ghips

Constantin Armencea, primarul Adjudului, a suferit duminică un accident “casnic” care îl ţine departe de primărie în această săptămană. Municipiul rămane astfel fără şefi, întrucat şi viceprimarul Claudiu Cristea este în spital, după ce a fost protagonistul unui accident rutier pe data de 5 octombrie, în timp ce se deplasa spre Sascut, judeţul Bacău. Primarul Adjudului spune că s-a autoaccidentat duminică, în timp ce se afla acasă. “Duminică eram acasă şi am călcat stramb pe o bordură. Am crezut că nu voi avea probleme, dar seara am avut dureri şi am fost la spital. Mi-au pus piciorul în ghips şi săptămana asta voi sta acasă”, a declarat Constantin Armencea. Persoană cu funcţia cea mai înaltă rămasă în primărie este administratorul public Gheorghe Ivan, abia intrat în primărie, întrucat a susţinut concursul pentru funcţie pe 16 septembrie. “Este secretarul, avem administrator public, iar eu am tot timpul telefonul deschis. Nu vor fi probleme, Adjudul este un oraş mic”, a declarat Armencea. Potrivit acestuia, viceprimarul Adjudului, social-democratul Claudiu Cristea, se află într-o stare bună după ce a fost operat la mană la Spitalul “Sf. Ioan”, din Bucureşti, urmand a fi externat astăzi. (M. BOICU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
jan, acum 3840 zile, 23 ore, 44 minute, 5 secunde
Oras mic dom primar dar la taxe e "muncipiu".In sfarsit s-a vazut si Ivan sef.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.