Politică

ROMÂNIA LUI CRISTOIU

Ziarul de Vrancea
7 oct 2013 891 vizualizări
Un dosar DNA eminamente politic: Liviu Dragnea

Nu ştiu dacă în România, ţară în care se uită de la mînă pîn’ la gură, îşi mai aminteşte cineva de poziţia pe care mi-am asumat-o în vara lui 2012 faţă de Suspendarea Preşedintelui.

Presupunînd că puţini din România lui octombrie 2013 mai ţin minte ce s-a întîmplat cu mine în România lui 2012, voi scrie aici:

M-am numărat printre cei puţini din presă care am îndrăznit, ştiind că Traian Băsescu putea deveni, sub tăvălugul USL, o biată umbră politică, să denunţ Suspendarea ca o Lovitură de stat pusă la cale de Penalii din USL. Însuflețit  de această convingere, am luptat seară de seară la B1 TV şi zi de zi în Evenimentul zilei pentru a demonstra gravele încălcări ale statului de drept de către liderii USL, pucişti din suburbiile Europei.

Încă din seara Referendumului, mi-am exprimat în direct la TV suspiciuni faţă de saltul urieşesc înregistrat de prezenţa pe ultima sută de metri a scrutinului şi convingerea că prezenţa a fost fraudată, luînd cunoştinţă de procentajele de 130% obţinute în localităţi precum Lepşa sau Suraia.

 

Citiţi întreg articolul pe : www.evz.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
blitz, acum 3824 zile, 7 ore, 29 minute, 43 secunde
Rist coiule pentru un pumn de linte ce mai lingi.....
, acum 3824 zile, 13 ore, 23 minute, 58 secunde
Nene Cristoiule, ma impresioneaza pana la lacrimi cum te jertfesti matale, pe de gratis, pentru binele acestei tari necajite. Un singur lucru nu inteleg: cum, Romania este a matale? Nu mai este a citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.