Politică

VIDEO!!!Consiliul Judeţean vrea avocat pentru un dosar la Înalta Curte

Gabriel Sava
1 oct 2013 1892 vizualizări
Printre proiectele votate ieri se numără şi angajarea unui avocat pentru un litigiu comercial la ÎCCJ

O nouă şedinţă de Consiliu Judeţean a avut loc ieri, de data aceasta, întalnirea fiind prezidată de vicepreşedintele Dragoş Bîrlădeanu, în lipsa preşedintelui Vrancei, care a fost plecat la Bucureşti să rezolve problema ENET-ului. Pe ordinea de zi s-au regăsit nu mai puţin de 16 proiecte de hotărare. Aşa cum era de aşteptat, acestea au trecut fără probleme, chiar şi cu votul negativ sau cu abţinerile celor şapte consilieri ai PDL. Proiectul cu numărul trei a provocat şi primele discuţii în contradictoriu între consilieri, după ce Marian Oprişan a solicitat votul pentru angajarea unui apărător care să reprezinte instituţia într-un dosar aflat în fază de recurs la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Consilierul PDL Cornel Negru a solicitat lămuriri privind necesitatea angajării unui astfel de avocat în condiţiile în care CJ are o “armată” de jurişti. “Deşi am făcut toate demersurile şi noi credem că dreptatea este de partea noastră, am primit şi la Tribunalul Vrancea şi la Curtea de Apel Galaţi soluţii nefavorabile. Experienţa unui avocat care a reprezentat la Înalta Curte ar putea întoarce soluţiile de pană acum în favoarea noastră”, a explicat Luminiţa Oanele, jurist în cadrul CJ Vrancea. Dacă va pierde şi la această ultimă cale de atac, CJ va fi obligat să plătească unei societăţi comerciale din Focşani, Lupinocom SRL, suma de 1,1 milioane lei, în cuantumul unor datorii la carburant şi alte materiale, înregistrate de SC Drumuri şi Poduri S.A., aflată în subordinea Consiliului Judeţean. (G. SAVA)

Pe platforma web tv a ZdV puteţi urmări imagini de la şedinţa Consiliului Judeţean Vrancea de ieri.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.