Politică

Preşedintele Băsescu i-a trimis lui Ponta o felicitare şi crini, de ziua acestuia

Ziarul de Vrancea
20 sep 2013 2006 vizualizări
Reacţia lui Crin Antonescu

 

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, vineri, că l-a felicitat pe premierul Victor Ponta de ziua lui de naştere şi că i-a trimis un buchet de flori, iar întrebat ce flori i-a trimis, şeful statului a spus: "Ei, nu ştiu, întrebaţi-l. Crini".

Cadoul lui Traian Băsescu pentru Victor Ponta, de ziua lui (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Prezent pe şantierul gazoductului Iaşi-Ungheni, preşedintele Traian Băsescu a fost întrebat de jurnalişti dacă l-a felicitat pe Victor Ponta, care vineri împlineşte 41 de ani, şeful statului spunând că l-a felicitat încă de joi.

"Sigur că da, l-am felicitat încă de ieri (joi - n.r.). I-am trimis un buchet de flori şi o felicitare", a spus Băsescu.

Întrebat despre ce flori este vorba, Traian Băsescu a răspuns râzând: "Ei, nu ştiu, întrebaţi-l. Crini".

Antonescu: Frumos, probabil ca să se împace

Solicitat să comenteze faptul că Traian Băsescu i-a trimis lui Ponta crini de ziua acestuia, Antonescu a răspuns: "Frumos. Probabil ca să-i intre în voie, ca să se împace şi cu domnul Băsescu".

Antonescu a spus că el nu-i va trimite flori lui Ponta. "Nu (trimit, n.r.). Am sunat, am vorbit. Eu ce aş putea să-i trimit? 41 de ce?", a spus Antonescu, râzând, el precizând că l-a sunat pe premierul Ponta şi i-a transmis "La mulţi ani!".

Liderul PNL a evitat să precizeze ce cadou îi va face, sâmbătă, de ziua sa, premierul, arătând că aceste lucruri reprezintă "chestiuni intime, private".

Întrebat dacă sâmbătă se aşteaptă să primească, prin contrast, trandafiri roşii, Antonescu a spus: "Nu mă aştept, nu mă tem de nimic, nu sper nimic. Sunt liber. Kazantzakis!".

Victor Ponta s-a născut în 20 septembrie 1972. El are doi copii şi este căsătorit cu europarlamentarul PSD Daciana Sârbu, fiica liderului senatorilor PSD, Ilie Sârbu.

 

www.mediafax.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
enerGicu, acum 3869 zile, 15 ore, 25 minute, 27 secunde
Apropo de flori, daca nu sunteti siguri, nu mai faceti afirmatii gratuite. buchetul lui Base era din trandafiri, acelasi aranjament floral ca si anul trecut. gluma cu crinii a prins deoarece ati pus citeste integral
R.A., acum 3870 zile, 10 ore, 14 minute, 53 secunde
Aha,m-am prins! Daca Base-i da lui Ponta Un buchet frumos de crini Ca o reciprocitate Antonescu-i da basini
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.