Politică

Politicieni la primul clopoţel

Iulia Crețu
16 sep 2013 1402 vizualizări
Prima zi de şcoală pentru elevi va fi acaparată, aşa cum se întamplă în fiecare an, de politicieni, care nu vor ezita să participle la deschideri pentru a caştiga puţin capital electoral.


Nici unităţile de învăţămant din Vrancea nu scăpă de “atenţia” aleşilor, care nu vor veni pentru a învăţa ci pentru a lucra la imagine. Astfel, potrivit unor informări oficiale, deputaţii liberali Nini Săpunaru şi Laurenţiu Ţigăeru Roşca vor participa la primul clopoţel la Şcoala nr. 1 Urecheşti, respectiv la Şcoala Pufeşti, Şcoala 2 Mărăşeşti şi Liceul “Eremia Grigorescu” Mărăşeşti. Prefectul judeţului Cătălin Kanty Popescu nu va rata nici el oportunitatea deschiderii anului şcolar şi va participa, cel mai probabil, în Focşani, împreună cu primarul Decebal Bacinschi, la manifestările de la Şcoala “Ştefan cel Mare” (prospăt reabilitată pe bani europeni şi de la bugetul de stat, investiţia starnind ceva scandal), Şcoala “Anghel Saligny, Colegiul “Unirea”, Colegiul “Al. I. Cuza”, Liceul “Eremia Grigorescu” Mărăşeşti şi la Şcoala gimnazială Homocea. Totuşi, şcolile celor mai mulţi dintre elevii vranceni nu vor beneficia de atenţia politicienilor în prima zi de cursuri. Ziarul de Vrancea urează tuturor elevilor un început de an şcolar frumos şi calificative cat mai bune! (I. CREŢU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.