Politică

Antonescu: Ponta a avut o "viaţă bună" cu PNL

Ziarul de Vrancea
13 sep 2013 907 vizualizări
Nu susţinem PSD pentru că ne tremură chiloţeii la prezidenţiale

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, vineri seară, că premierul Victor Ponta a dus o "viaţă bună" până acum cu el şi cu PNL, deoarece au fost un "partener ireproşabil" din punct de vedere politic. Liderul liberal a avertizat că liberalii nu merg alături de PSD pentru că le-ar tremura "chiloţeii la prezidenţiale".

 

 

Antonescu: Ponta a avut o viata buna cu PNL. Nu sustinem PSD pentru ca ne tremura chiloteii la prezidentiale

Antonescu: Ponta a avut o viaţă bună cu PNL. Nu susţinem PSD pentru că ne tremură chiloţeii la prezidenţiale-Foto:rtv.net

  

Antonescu a fost întrebat într-o emisiune la Antena 3 cum apreciază afirmaţia lui Victor Ponta legată de faptul că în trei ani de zile nu l-a atacat pe liderul PNL în public. Crin Antonescu a ţinut să sublinieze că declaraţia premierul nu trebuie interpretată în sensul că el l-ar fi atacat constant în trei ani de zile şi Victor Ponta ar fi avut o viaţă grea.

"A dus o viaţă bună (Victor Ponta - n.r.), a avut un partener ireproşabil din punct de vedere politic, cum n-a mai întâlnit şi nu o să mai întâlnească în lunga sa carieră politică - îndrăznesc să mai fac o previziune - şi din punctul acesta de vedere nu l-am atacat. Am avut o divergenţă majoră legată de coabitare, am spus-o, am trecut peste ea, dar trebuie să înţeleagă următorul lucru: că duce viaţa bună, şi trebuie să înţeleagă tot PSD, că primul-ministru pesedist şi PSD duc o viaţă bună cu aliatul lor PNL şi Antonescu nu pentru că ne-ar tremura chiloţeii că nu o să ne mai susţină la prezidenţiale, ci pentru că acest Guvern trebuie să reuşească, ci pentru că acest Guvern şi această majoritate trebuie să-şi respecte cuvântul faţă de români. Dacă pot înţelege asta, va fi bine. Dacă nu, nu mă vor susţine la prezidenţiale şi, cu asta, multă sănătate şi mulţumim pentru colaborare", a afirmat Antonescu.


www.rtv.net


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
R.A., acum 3873 zile, 16 minute, 33 secunde
"Maimuţa, jderul şi pampersul" (fabulă de La Focşaine) motto: "Nu susţinem PSD pentru că ne tremură chiloţeii la prezidentiale" (Crin Antonescu) Şoc şi groază în citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.