Politică

Turul Vrancei: Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi

Ziarul de Vrancea
11 sep 2013 980 vizualizări
Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă organizează pe 27 septembrie bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi.

Aceasta se va desfăşura în trei localităţi din judeţ începand cu ora 9.00. În mediul rural se va organiza doar în Vidra, în sala de festivităţi a Primăriei. La nivel urban bursa se va organiza în Focşani, în Casa de Cultură a urbei, respectiv în Focşani, în clădirea cinematografului Balada. Sunt aşteptaţi să participe cateva sute de absolvenţi, însă numărul acestora ar putea fi mai mare ţinant cont de faptul că anul acesta au terminat liceul peste 2.000 de tineri. (S. T.)


Ţi-ai plătit impozitul?

Primăria Focşani reaminteşte contribuabililor persoane fizice şi juridice că cel de-al doilea (şi ultimul) termen de plată a impozitelor aferente anului 2013 este data de 30 septembrie 2013. „Neplata la termen a acestora atrage penalităţi de 2 %”, se arată în informarea municipalităţii. (I. C.)

Angajaţii unei spălătorii auto şi-au reclamat patronul la ITM


Doi angajaţi ai unei spălătorii din Focşani au fost ieri în audienţă la sediul Inspectoratului Teritorial de Muncă pentru a se plange de patronul lor. Unul dintre ei a reclamat că a lucrat fără contract de muncă, dar amandoi spuneau că nu li s-a mai dat salariul în ultima vreme. Şefa instituţiei spune că vrea să vină în sprijinul celor doi, dar că este un pic mai dificil fiindcă unul dintre ei nu mai lucrează la spălătorie. “Cei doi tineri au venit să se plangă de lipsa salarizării pentru munca prestată. De asemenea, unul dintre ei zicea că a lucrat la spălătoria respectivă şi că nu a avut contract de muncă, motiv pentru care nu vrea să mai lucreze. Noi i-am spus că dacă nu lucrează e greu de probat ceea ce susţine. Chiar şi aşa, vom merge să verificăm cele sesizate”, ne-a spus Eliza Botezatu, şefa ITM. (S. T.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.