Politică

Mai multi lideri ai PSD i-ar fi cerut lui Ponta sa candideze la presedintie

Ziarul de Vrancea
31 aug 2013 2284 vizualizări
Cum a raspuns premierul

 Protv Ad

Inainte de sedinte de la malul marii, liderii PSD au avut o reuniune informala la Tulcea, unde social democratii s-au intins la vorba la bordul unui vas.

 

In timpul discutiilor, ministrul delegat, Dan Sova, ministrul tineretului, Nicolae Banicoiu, precum si lideri ai partidului de la Gorj si Olt i-au cerut premierului, potrivit unor surse, sa fie candiadatul partidului la alegerile prezidentiale din 2014.

Premierul Victor Ponta nu a raspuns indemnurilor, dar ar fi aratat ca important este procentul pe care PSD il va obtine la alegerile pentru Parlamentul European, programate pentru primavara anului viitor.

Potrivit unui sondaj prezentat astazi in timpul discutiilor de la Mamaia, PSD-ul ar fi primul partid in optiunile electoratului, cu o intentie de vot de 40 de procente. In acelasi sondaj comandat de PSD, a fost masurat si gradul de incredere al romanilor in Mugur Isarescu, Sorin Oprescu si Crin Antonescu.

Surse care au participat la reuniune au aratat ca liderul PNL s-ar fi clasat pe locul trei in preferintele electoratului, conform acestui sondaj cerut de PSD. Guvernatorul BNR este pe locul intai, iar primarul Capitalei pe locul doi.

 

www.stirileprotv.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.