Politică

PDL cere amnistie fiscală pentru ţăranii datori la CAS

Iulia Crețu
29 aug 2013 1251 vizualizări
Printr-un comunicat de presă semnat de preşedintele interimar al PDL Vrancea, Costică Neaţă, democrat liberalii le cer lui Nini Săpunaru şi lui Marian Oprişan să declare amnistia fiscală în cazul ţăranilor scoşi datori la asigurările de sănătate.

“Ar fi cazul ca cei doi să-i respecte, de urgenţă, promisiunile făcute, deoarece fiecare zi de întârziere aduce noi penalităţi. Ca agricultor, care ştiu cât de greu se câştigă banii în acest domeniu, nu pot privi nepăsător cum Guvernul USL, disperat după bani, vrea să ia şi pielea de pe ţăranul vrâncean. Preşedintele Casei Naţionale pentru Asigurări de Sănătate, Cristian Buşoi, a anunţat că nimeni nu va fi iertat de plata acestor datorii. Or, atât Marian Oprişan, preşedintele Consiliului Judeţean cât şi Nini Săpunaru, încă preşedinte al Comisiei pentru Agricultură din Camera Deputaţilor, s-au bătut cu pumnii în piept şi s-au lăudat că au identificat soluţii pentru rezolvarea problemei. Din păcate, cei doi n-au făcut nimic altceva decât să se prefacă preocupaţi de situaţia agricultorilor şi să le dea false speranţe că situaţia se va rezolva. Doar că aşa cum se vede, preşedintele CNAS nu s-a lăsat sedus de niciunul dintre ei şi continuă să trimită somaţii. Drept care, repet, le cer lui Oprişan şi lui Săpunaru să lase gargara politică şi să facă demersurile necesare în Parlament şi la Guvern pentru amnistierea fiscală a acestor cetăţeni”, spune Costică Neaţă. (Iulia CREŢU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
Contesa, acum 3881 zile, 22 ore, 49 minute, 37 secunde
PD minus L ar fi trebuit sa nu legifereze asa ceva, ca sa nu se mai ajunga la amnistiere; dar sunt niste ipocriti pedistii!
PD-L, acum 3882 zile, 11 ore, 53 minute, 50 secunde
Dl Neata ar face bine sa isi CEARA SCUZE fata de toti cei care trebuie sa plateasca azi CASS-ul din 2009, 2010, 2011 perioada in care reprezenta cu stoicism si cinism PD-L-ul , partid care a citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.