Politică

Comunicat de presă, 28 august 2013

Ziarul de Vrancea
28 aug 2013 1096 vizualizări
În mod tradiţional, în ultima săptămână a lunii august, Tineretul Naţional Liberal organizează, la Constanţa, evenimente dedicate tinerilor liberali, dar şi celor neimplicaţi politic, dezvoltând, astfel, o punte de comunicare între clasa politică şi tinerii din România.În acest context, sâmbătă, 31 august a.c., ora 16.00, 2.500 de tineri din toate judeţele ţării vor participa la evenimentul ”România pentru tineri”, organizat de “Echipa lui Crin”, la Sala Sporturilor din Constanţa.


Preşedintele Tineretului Naţional Liberal, Florin-Alexandru Alexe, vicepreşedinte al PNL, a declarat: ”În fiecare an, şcoala de vară este un prilej de a discuta cu tineri din toată ţara despre problemele cu care se confruntă şi de a identifica soluţii care să susţină educaţia şi dezvoltarea lor. Evenimentul ”România pentru tineri” este dedicat colaborării dintre tinerii neimplicaţi politic şi structurile politice, care pot susţine proiectele tinerei generaţii din România.”


Tineretul Naţional Liberal din Vrancea va participa la eveniment cu o delegaţie de 30 de persoane. Printre ele se numără Dragoş Ciobotaru, membru în BPN al TNL, preşedintele interimar TNL Vrancea, Alexandru Ciprian Epure, Cătălin Profir, vicepreşedinte COATL, cât şi membri ai Biroului Judeţean TNL Vrancea. Delegaţia TNL Vrancea este formată din tineri ce reprezintă organizaţii din tot judeţul, precum Organizaţia Focşani, Organizaţia Mărăşeşti, Organizaţia Jariştea şi organizaţiile Dumitreşti, Vînători, Moviliţa şi Cîmpineanca.
De asemenea, duminică, 1 septembrie a.c., va avea loc la Constanţa Delegaţia Permanentă a TNL România, iar din Vrancea vor participa Dragoş Ciobotaru, membru în BPN al TNL, preşedintele interimar TNL Vrancea, Alexandru Ciprian Epure şi Cătălin Profir, vicepreşedinte COATL.


 "După cum se poate observa în ultimul timp, prin nenumăratele acţiuni desfăşurate, tinerii din judeţul Vrancea sunt tot mai activi pe plan local. Prin participarea la evenimentul <> vrem sa trecem bariera locală, iar implicarea noastră să fie puternică şi la nivel naţional. Ne dorim şi ne vom dori mereu ca tinerii liberali din judeţul nostru să aibă posibilitatea de a participa la evenimente dedicate lor şi astfel să dezvolte o punte de legătură între politică şi ei.", a declarat preşedintele interimar TNL Vrancea, Alexandru Ciprian Epure.


 Preşedintele PNL, Crin Antonescu, va fi prezent alături de tineri la evenimentul ”România pentru tineri”. De asemenea, au fost invitaţi să participe liderii USL, preşedintele PSD, Victor Ponta, şi preşedintele PC, Daniel Constantin, precum şi alţi reprezentanţi din forurile de conducere ale partidelor care compun Uniunea Social Liberală.


”Echipa lui Crin” este o platformă de dezvoltare socială care se adresează tuturor românilor care împărtăşesc valorile naţionale şi liberale. ”Ne dorim ca toţi tinerii din România, care împărtăşesc aceeaşi viziune ca a noastră în privinţa dezvoltării României, atât cei din structurile politice, cât şi cei neimplicaţi politic, să vină alături de noi.”, a afirmat președintele TNL, Florin-Alexandru Alexe.


                             Biroul de presa TNL Vrancea


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.