Politică

Vrancea oferă 224 locuri de muncă pentru şomeri

Gabriel Sava
26 aug 2013 1593 vizualizări
Vrancea se află în jumătatea superioară a clasamentului ca număr de locuri de muncă vacante raportate de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Vrancea.

Potrivit declaraţiilor date de agenţii economici în acest sens, la nivel naţional, în cursul zilei de ieri erau înregistrate 10.000 locuri de muncă vacante. Vrancea numără 224 de locuri de muncă vacante, comparativ cu 88 la Galaţi, 81 la Buzău, 119 la Covasna sau unul singur la Bacău, asta în comparaţie cu judeţe învecinate. Conform statisticii, cele mai multe locuri de muncă vacante sunt la Cluj, unde au fost raportate 1113 locuri, 695 la Iaşi sau 589 la Braşov. La coada clasamentului, judeţe „ocupate” sau fără perspective pentru şomeri, se evidenţiază Mehedinţi (23 de locuri), Bacău (1), Caraş Severin (1). Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă se pot adresa agenţiilor teritoriale pentru ocuparea forţei de muncă de domiciliu sau de reşedinţă sau pot accesa adresa de internet http://lmv.anofm.ro/index_lmv.php , unde pot vizualiza locurile de muncă vacante oferite în fiecare judeţ, pe meserii, precum şi persoanele de contact cărora le pot solicita informaţii suplimentare. (G. SAVA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.