Politică

Biroul Politic al PNL se reuneste in sedinta pentru a face o noua propunere la Transporturi

Ziarul de Vrancea
25 aug 2013 805 vizualizări
Biroul Politic National al PNL se va reuni duminica, de la ora 11.00, in sedinta, pentru a face o noua propunere privind conducerea Ministerului Transporturilor, anunta Agerpres.

 
Conducerea liberalilor va face o noua nominalizare la sefia Ministerului Transporturilor, in contextul in care deputatul Ovidiu Silaghi, propus pentru aceasta functie, si-a retras candidatura.

Liberalul s-a retras dupa ce procurorul-sef al Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi, a solicitat procurorului general sa sesizeze Camera Deputatilor pentru formularea cererii de incepere a urmaririi penale impotriva sa, pentru trafic de influenta in forma continuata, fapte despre care exista indicii si date ca ar fi fost savarsite in perioada in care acesta avea calitatea de ministru al Transporturilor.

Ulterior, procurorul general Tiberiu Nitu a solicitat Camerei Deputatilor declansarea procedurilor pentru ridicarea imunitatii parlamentare in cazul lui Ovidiu Silaghi. Aceasta cerere a ajuns deja la Camera Deputatilor.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a sustinut, sambata, ca o decizie in ceea ce priveste Ministerul Transporturilor va fi luata duminica, in sedinta Biroului Politic National.

"Propunerea oficiala, propunerea Partidului National Liberal, propunerea va fi facuta in urma deciziei politice statutare pe care forul indreptatit al partidului o va lua duminica. (...) Faptul ca domnul Nini Sapunaru este o varianta pe care eu am luat-o in calcul este de natura publica, (...) pentru ca domnul Sapunaru a spus, cu acordul meu, ca, intr-adevar, l-am sunat, l-am intrebat daca ar fi dispus sa intre intr-o asemenea pozitie. Decizia, insa, si propunerile pe care le voi face eu si pe care le mai pot face oricare alti colegi din Consiliul National al partidului vor fi facute duminica, iar domnul Ponta se va pronunta, cum e normal, asupra propunerii pe care noi o vom face", a spus Crin Antonescu, la Antena 3.

www.HotNews.ro

În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.