Politică

Sulfina Barbu despre Mişcarea Populară: Pretenţiile dumnealor sunt cam mari pentru ceea ce reprezintă

Ziarul de Vrancea
25 aug 2013 850 vizualizări
Vicepreşedintele PDL Sulfina Barbu a declarat, sâmbătă seară, la Zlatna, că pretenţiile celor din Mişcarea Populară "sunt cam mari pentru ceea ce reprezintă" aceştia, ea precizând că din Organizaţia de Femei a PDL nu au existat plecări spre Mişcarea Populară.

 

 

Sulfina Barbu a declarat, sâmbătă seară, la finalul Şcolii Politice de Vară a Femeilor Democrat-Liberale, că la această întâlnire Organizaţia de Femei a făcut o analiză a organizaţiilor din judeţe şi nu au existat plecări spre Mişcarea Populară.

"Da, am discutat şi trebuie să recunoaştem lucrul acesta cu sinceritate. Atunci când s-a făcut analiza pe fiecare judeţ în parte a organizaţiei de femei fiecare reprezentantă a făcut o scurtă prezentare cine a plecat şi s-a alăturat Mişcării Populare. Deocamdată, şi nu este o aroganţă, este o intenţie de înregistrare a unui partid politic şi cred că pretenţiile dumnealor sunt cam mari pentru ceea ce reprezintă. Deci nu au structuri în teritoriu şi, din păcate, marea dezamăgire a noastră este că nu au realizat ceea ce au declarat iniţial, şi anume să atragă în Mişcarea Populară oameni care nu au mai făcut politică, să înfiinţeze un partid cu adevărat nou, pe principii noi, solide şi să reuşească să capaciteze din cei 50 la sută din cetăţenii României care nu merg la vot şi nu au mers după '90 decât probabil o dată sau de două ori la vot. Dacă ar fi reuşit lucrul acesta, era salutar", a afirmat Sulfina Barbu.

Vicepreşedintele PDL a adăugat că Mişcarea Populară s-a bazat pe anumiţi reprezentanţi din PDL în speranţa că va reuşi să îşi formeze structuri în teritoriu.

"Din păcate, au luat din PDL reprezentanţi în speranţa că vor forma structuri. Deocamdată PDL are structuri solide, are determinare de a face politică pentru cetăţeni, pentru că noi reprezentăm în Parlamentul României şi administraţia locală cetăţenii României care ne-au dat votul de încredere" a mai spus Sulfina Barbu.

Întrebată dacă se aşteaptă ca înfiinţarea partidului Mişcarea Populară să influenţeze rezultatele PDL la următoarele alegeri, Sulfina Barbu a răspuns că speranţa sa este ca "toate formaţiunile de centru-dreapta să se unească împotriva adversarului comun USL".

"Eu sper ca toate formaţiunile de pe centru-dreapta să se unească pentru că adversarul nostru este USL şi nu partidele care împărtăşesc aceleaşi valori cu noi", a adăugat Sulfina Barbu.

Vicepreşedintele PDL Sulfina Barbu şi prim-vicepreşedintele PDL Andreea Paul au participat, vineri şi sâmbătă, la Zlatna, în judeţul Alba, la Şcoala Politică de Vară "Femeile Antreprenor", organizată de Organizaţia de Femei a PDL. La întâlnire au luat parte câteva zeci de femei din organizaţiile de femei ale PDL din întreaga ţară.

 

www.mediafax.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.