Politică

MISS PARLAMENT 2012-2016

Ziarul de Vrancea
20 aug 2013 5480 vizualizări
După o discuţie „ca-ntre băieţi”, un deputat vrea să-şi urce colegele pe podium: „Astfel de concursuri sunt peste tot în lume”

Nici nu au ieşit din vacanţa că parlamentarii se gândesc la alte activităţi de relaxare. Deputatul PDL Alin Popoviciu şi-a anunţat ideea de a organiza un concurs de Miss Parlament pentru toate colegele sale, acestea urmând a fi nominalizate la categoriile "cea mai frumoasă", "cea mai bine îmbrăcată", "cea mai populară " şi "cea mai deşteaptă".

Democrat-liberalul precizează că ideea a pornit de la o discuţie "între băieţi", între reprezentanţi ai mai multor partide, în încercarea de a stabili cine este cea mai frumoasă doamnă din Parlament. Astfel, Popoviciu vrea ca în septembrie deputaţii şi senatorii să decidă, nu însă prin organizarea unui concurs propriu-zis, ci prin completarea unor formulare.


"Cu siguranţă nu vor vrea doamnele să vină la prezentarea de modă în ţinute de gală sau în costume de baie, aşa că e mai bine prin formulare, toate anonime ca să nu existe probleme, cu câte 4-5 întrebări, pe care apoi să le punem într-o urnă. Fiecare să voteze după pofta inimii, că de meritat merită multe doamne. Şi dacă votul e corect, atunci PDL va fi pe podium pentru că are cele mai frumoase parlamentare", a declarat Popoviciu, pentru gândul.

Întrebat dacă a discutat şi cu doamnele din Parlament, pedelistul nici nu e interesat de un acord al dânselor. "Sunt sigur că vor veni să voteze şi ele, asemenea celorlalţi parlamentari, astfel de concursuri sunt peste tot. Doamnele nu trebuie să fie de acord pentru că vor vota", a completat el.

Gorghiu: "Astfel de fantezii sunt doar în capul lui"

Cu toate acestea, situaţia nu e chiar aşa. Deputata PNL Alina Gorghiu, al cărei nume a fost promovat în rândul doamnelor frumoase, consideră că un astfel de concurs este o prostie. "E o aberaţie marca Popoviciu. Cred că ar trebui să-şi revină în simţiri odată cu toamna, că trece căldura. Parlamentul nu e un loc în care să defilezi pe un podium, astfel de fantezii sunt doar în capul domnului Popoviciu", a spus Gorghiu, contactată de gândul.

Fostă câştigătoare a titlului de Miss România, Roberta Anastase spune pas titlului de Miss Parlament. "Nu mă puneţi să comentez aşa ceva, vă rog, astea sunt declaraţii de vară, sper ca toamna să-l răcorească. Deşi nu pare, cred că sunt lucruri mai serioase de făcut în parlament. Pentru mine, titlul de Miss România a fost o oportunitate atunci să vizitez lumea, aşa Parlamentul îl vizitez zilnic", a precizat Anastase, contactată de gândul.

Nica: "Mie îmi plac toate doamnele"

Amuzat peste măsură de ideea lui Alin Popoviciu, deputatul PPDD Tudor Ciuhodaru revine totuşi la realitate. "Ce să spun, parlamentarii mai spun lucruri trăznite, mai bine făceau nişte iniţiative legislative, era mult mai util. Oricum femeile conduc lumea, au putere în Parlament. Toate merită să fie pe podium pentru că au cea mai grea meserie: de mamă, de soţie", a precizat şi Ciuhodaru, pentru gândul.

La fel de încântat de idee este şi deputatul PSD Ciprian Nica. Uşor ironic la adresa lui Popoviciu, Nica inistă asupra faptului că toate femeile merită să ocupe un loc fruntaş. "Îmi plac ideile dânsului, sunt spumante ca şampania. Sunt de acord dacă mă pune pe mine preşedintele juriului. Da, mai trebuie să ne descreţim şi noi frunţile, dar acum avem alte treburi mai importante. Mie personal îmi plac toate doamnele din Parlament. Cătălina Ştefănescu e un copil frumuşel, simpatic, de viitor, doamna Gorghiu, doamna Firea, chiar şi doamna Udrea, de ce nu", a comentat deputatul, contactat de gândul.

Pe lista numelor de doamne din Parlament, mediatizate pentru a urca pe podium, se află şi Elena Udrea (PDL), Roberta Anastase (PDL), Alina Gorghiu (PNL), Raluca Turcan (PNL), Cătălina Ştefănescu (PSD) şi Vasilica Miron (PPDD).

 

www.gandul.info

 

 

 

Parlamentarii vor să desemneze cea mai sexy aleasă!

Votează şi tu aici!

 

Deputaţii sunt curioşi nevoie mare să afle care e cea mai frumoasă şi mai sexy aleasă din Parlamentul României, aşa că, în plină vacanţă, au pus la cale un proiect amuzant pentru începutul lui septembrie, când vor reveni la lucru pentru o nouă sesiune parlamentară: organizarea unui concurs de Miss.

  • ELENA UDREA (PDL) are mari şanse de a ieşi Miss Parlament, fiind considerată una dintre cele mai sexy apariţii

  • RALUCA TURCAN (PNL) e o apariţie “fină” în rândul politicienelor române

  • STELIANA MIRON (PP-DD) este o apariţie proaspătă în rândul femeilor cu sex appeal din politică

  • ROBERTA ANASTASE (PDL) a obţinut, în urmă cu mai mulţi ani, un titlu de Miss România

  • OANA MIZIL (PSD) fură privirile colegilor săi cu ţinutele ei elegante şi un corp bine lucrat

  • ALINA GORGHIU (PNL) pe cât e de discretă, pe atât e de frumoasă

  • CĂTĂLINA ȘTEFĂNESCU (PSD) e cea mai tânără... și cu potențial femeie din politica românească

“Întrecerea divelor din Parlament” nu va semăna însă cu clasicele concursuri de frumuseţe, aşa că nu vor exista defilări în rochii de seară sau în costume de baie.

În schimb, deputaţii şi senatorii o vor putea vota, sub protecţia anonimatului, pe cea pe care o consideră cea mai atrăgătoare colegă. Vor avea la dispoziţie o urnă în care vor putea introduce bileţele cu numele favoritei.

“Avem foarte multe colege frumoase şi cred că ar fi bine să ştim pe care o admiră cel mai mult deputaţii şi senatorii. Împreună cu mai mulţi colegi m-am gândit să organizăm un fel de Miss Parlament, să-i zic aşa, ca să vedem ce gusturi în materie de femei au aleşii. Cei care vor dori vor introduce câte un bileţel cu numele favoritei, iar după două săptămâni, vom contabiliza voturile şi vom şti cine e Miss Parlament”, ne-a spus deputatul PDL Alin Popoviciu (foto), unul dintre deputaţii care vor fi în comisia de numărare a voturilor.

Popoviciu crede că acest concurs va fi câştigat detaşat de PDL, întrucât formaţiunea are cele mai sexy alese: Elena Udrea, Roberta Anastase - fostă Miss România - sau Raluca Turcan.

Cu toate acestea, nici pesediştii, liberalii sau PP-DD-iştii nu stau rău la acest capitol. Printre frumoasele cu şanse la titlu sunt şi Cătălina Ştefănescu, Oana Mizil (PSD), Alina Gorghiu şi Raluca Surdu (PNL) sau Steliana Miron (PPDD).


www.libertatea.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.