Politică

Talvăr îl întreabă pe Dragnea de activităţile economice de la munte

Iulia Crețu
9 aug 2013 1669 vizualizări
Deputatul PSD de pe Colegiul 2 Focşani Sud, Angel Talvăr, este curios ce programe are vicepremierul şi ministrul Dezvoltării, Liviu Dragnea, pentru creşterea competitivităţii economice a turismului montan.

În acest sens, Talvăr i-a adresat colegului său social democrat o întrebare, invocand că “Romania are vechi tradiţii în activitatea economică specifică zonelor de munte, precum agricultura, zootehnia şi turismul”, după cum se arată în adresa de la Camera Deputaţilor semnată de Angel Talvăr. “În anii trecuţi, slabele competenţe ale guvernării, erorile de orientare şi marginalizarea agro-economiei montane au generat stagnare şi regres. Valorificarea produselor montane de calitate, creşterea productivităţii exploataţiilor agricole montane, aprovizionarea cu hrană de calitate cu beneficii pentru consumatorii urbani şi reducerea decalajelor faţă de alte ţări cu relief montan din UE trebuie să fie obiectivele principale de acţiune actuale”, este de părere Talvăr. Totuşi, la întrebarea “ce programe de creştere a competitivităţii economice a turismului montan se desfăşoară la nivel naţional şi dacă Guvernul are prevăzute strategii de atragere a fondurilor europene necesare dezvoltării unor astfel de programe”, deocamdată, Liviu Dragnea nu a răspuns, deşi interpelarea deputatului de Vrancea a fost făcută în iunie. (I. CREŢU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 3

Adaugă comentariu
cititor, acum 3911 zile, 11 ore, 44 minute, 16 secunde
Domnule Talvar , tineti isonul lui Secara ?
je, acum 3911 zile, 12 ore, 19 minute, 24 secunde
Vai , a indraznit vice-premierul sa nu-i raspunda lu'gelu ! ha , ha !si ce cauti mai deputat psd in acest ziar ?
danb, acum 3911 zile, 18 ore, 43 minute, 30 secunde
Alt neandertal care nu stie sa vorbeasca la telefon. Da-i mah nene un telefon lu Dragnea daca ai nedumeriri vizavi de persoana lui. Sau nu te-a invatat taica-tu, colonelul de Securitate Petrica citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.