Politică

Turul Vrancei: Decebal Bacinschi pleacă de la Primărie

Iulia Crețu
28 iul 2013 2604 vizualizări
După ce consilierii USL nu i-au votat proiectul de continuare a reparaţiilor de 800.000 lei (8 miliarde lei vechi) la Şcoala “Ştefan cel Mare” Focşani, primarul Decebal Bacinschi a anunţat că în luna august nu va mai veni la Primărie.

Nu pentru că şi-ar da demisia ci pentru că, pentru două săptămani, va fi în concediu de odihnă. “Vin copiii acasă şi vreau să stau cu ei”, ne-a motivat edilul anunţul. Cel mai probabil, îi va ţine locul în fruntea administraţiei locale adjunctul său, viceprimarul social democrat Gabriel Necula. Ultima dată cand primarul a lipsit din Primăria Focşani, vicele a semnat nişte transferuri de angajaţi apropiaţi PSD la municipiu. Rămane de văzut după cele două săptămani din august ce modificări vor mai apărea în “ograda” Primăriei Focşani. (I. C.)

Încetarea mandatului lui Preda la CL Focşani

Consiliul Local Focşani a luat act de demisia din micul Parlament municipal a fostului democrat liberal Ionel Preda. Acesta şi-a înaintat săptămana trecută retragerea atat din Partidul Democrat Liberal Vrancea, unde deţinea funcţia de prim-vicepreşedinte la PDL Focşani, dar şi de la Consiliul Local Focşani. Încetarea mandatului de consilier a lui Preda a fost introdusă pe ordinea de zi de primarul Decebal Bacinschi. Locul său în CL ar putea fi luat de Marius Iorga (UNPR) sau de Lucian Moraru (PDL), luna viitoare. Şedinţa ordinară a lunii iulie s-a desfăşurat, astfel, cu un consilier în minus, proiectele fiind votate de 20 de aleşi municipali. (I. C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
stroe vasilica, acum 3920 zile, 7 ore, 15 minute, 50 secunde
...SI ,BINE FACE....CAND TE BAGI LA TROACA,TE MANANCA PORCII!!!!
stroe vasilica, acum 3921 zile, 7 ore, 11 minute, 38 secunde
INVARTINDU_SE!!!!!!!!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.