Politică

Ponta: Băsescu lansează doar scandal şi miciuni pentru că are lansare de partid.

Ziarul de Vrancea
22 iul 2013 926 vizualizări
Pot simţi dispreţ

 

Preşedintele Traian Băsescu este un personaj care lansează doar scandal, ceartă şi minciuni numai pentru că, marţi, are o lansare de partid şi se află, astfel, în campanie, a declarat premierul Victor Ponta, adăugând că poate simţi pentru şeful statului "repulsie, dispreţ şi lehamite".

Ponta: Băsescu lansează doar scandal şi miciuni pentru că are lansare de partid. Pot simţi dispreţ (Imagine: Octav Ganea/Mediafax foto)

"Preşedintele nu se poate obişnui că nu mai are un guvern de slugi. Aştept ca o uşurare să îşi termine odată mandatul", a spus Ponta la Antena 3.

El a adăugat că nu îl interesează părerea preşedintelui despre fondurile UE sau privatizarea CFR Marfă, deoarece acesta este ultimul om care poate da sfaturi, situaţia dificilă din 2010-2011 datorindu-i-se.

Premierul a adăugat că observă cu satisfacţie faptul că îl enervează foarte tare pe preşedintele Băsescu.

Preşedintele Traian Băsescu a anunţat, luni, că va lua în 23 august o decizie definitivă privind numirea lui Ovidiu Silaghi la Ministerul Transporturilor, explicând că lipsa sa de încredere în Ovidiu Silaghi este urmare a performanţei acestuia la Ministerul Transporturilor, când nu s-a evidenţiat cu nimic, a fost "un fel de apă sfinţită", adică nici nu a mişcat ceva, nici nu s-a opus la ceva.

El a mai afirmat că anunţul Guvernului că trebuie aşteptat avizul Consiliului Concurenţei pentru semnarea contractului de privatizare a CFR Marfă este o "intoxicare şi o minciună".

Băsescu a arătat totodată că firma care a câştigat licitaţia pentru a cumpăra CFR Marfă nu are banii necesari pentru a plăti suma convenită şi caută bani "pe la bănci", el întrebând de unde va mai avea compania bani de investiţii pentru modernizarea CFR Marfă.

El a mai declarat că Guvernul a probat că nu a fost competent în pregătirea absorbţiei banilor pentru exerciţiul 2014-2020 prin proiectul Acordului de Parteneriat transmis la Bruxelles, adăugând că trage un semnal de alarmă în acest sens.

În replică, premierul Victor Ponta, aflat în vizită de lucru în Spania, a afirmat că nu doreşte să comenteze în niciun fel ultimele declaraţii ale preşedintelui Traian Băsescu, deoarece îi este indiferent ce anume a spus şeful statului, adăugând : "Să fie sănătos preşedintele !".

 

www.mediafax.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
stroe vasilica, acum 3927 zile, 12 ore, 9 minute, 44 secunde
CUM DRACULUI A AJUNS CAPATZANOSUL=TOLOMAC..._UL ASTA SA NE CONDUCA DESTINELE!!?? MOS SARBU L_A IMBRANCIT IN FATZA!!! EL ESTE PREA TOLOMAC!!!!
danb, acum 3927 zile, 15 ore, 19 minute, 21 secunde
In persoanele Basescu si Ponta avem exemplul a doi functionari publici complet tampiti care nu au nicio legatura cu importanta functiilor pe care le detin. Basescu vine la TV si ma informeaza pe mine, citeste integral
ALEXANDRU CIOBOTARU, acum 3927 zile, 8 ore, 33 minute, 56 secunde
Prietene nu-ntelegi ca Basescu lasa ,,bastinasii,, sa inteleaga odata ca cu o bere sau o galeata nu se face Romania mare.,,Bastinasii,,care de fiecare data intreaba:si noua ce ne da? I-si merita citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.