Politică

Şeful OTPDL, carcoteli pe marginea piscinelor liberale de la Mărăşeşti

Iulia Crețu
16 iul 2013 1204 vizualizări
Preşedintele interimar al OTPDL Vrancea, Ionuţ Filimon, este ironic la adresa primarului liberal de la Mărăşeşti, Valerică Chitic, şi a piscinelor de opt miliarde de lei vechi din cel mai sărac oraş al judeţului.

Acesta susţine că investiţia este “precum tichia de mărgăritar pe creştetul lui Valerică Chitic”, într-o localitate fără perspective de dezvoltare economică. “Dacă intrarea la scăldat ar fi fost liberă, aş fi putut accepta că atât l-a dus capul pe primarul Chitic, să facă pentru şomerii din zonă: un loc unde să stea, toată vara, cu burta la soare ca să uite că n-au bani nici de-o pâine. Însă când biletul de intrare este 10 – 15 lei pe zi, mă întreb, câţi dintre localnici îşi permit luxul unei zile la piscină? De altfel, în fotografiile de la inaugurare, n-am văzut ca în spatele echipei de inauguratori de la PNL să se înghesuie doritorii de bălăceală”, spune Filimon, printr-un comunicat de presă. Reprezentantul juniorilor portocalii mai cere ca Primăria Mărăşeşti să facă publice lista sponsorilor, dar şi pe cea a contractelor pe bani publici pe care oamenii de afaceri le-au încheiat cu administraţia locală, asta pentru a se vedea cine anume a „cotizat” pentru piscinele respective. (I. CREŢU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 5

Adaugă comentariu
HA,HA, acum 3907 zile, 8 ore, 20 minute, 39 secunde
SI CA CIREASA DE PE TORT,IN TIMPUL PROGRAMULUI,ACUM,CHIAR ACUM,SALARIATII AU INCHIS PRIMARIA SI-L SERBEAZA PE ACEST CHITIC,E O BATAIE DE JOC!!!
STUPEFIATUL, acum 3907 zile, 9 ore, 29 minute, 40 secunde
E amuzant..e penibil sa avem opinii...ei rad in gasca,nimeni nu ne ia in seama,fiind inculti nu au nici rusine,nici scrupule,nici opinii...sunt oi in turma dupa baciul sef.Fac comisii de disciplina cu citeste integral
Fort, acum 3907 zile, 12 ore, 11 secunde
Nu are rost să ne facem probleme pentru imaginea orasului, ea e praf si pulbere de ceva vreme si trebuie sa fim profund recunoscatori lui Dorel Chitic,celor 2 consilieri personali (cu 12 citeste integral
lars, acum 3907 zile, 14 ore, 10 minute, 52 secunde
ma putica!etete ma si la asta!ti-a dat nentu costica voie sa vorbesti?sunt vorbele tale sau ti-a scris el ,,descorsol,,?
Mona, acum 3907 zile, 14 ore, 25 minute, 39 secunde
Initiativa cu piscina este buna..nu stiu de ce vine baiatul asta si comenteaza...poate ii este cald...il invitam la Marasesti la o balaceala
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.