Politică

Cum i-a inchis Sebastian Ghita gura prietenului Ponta

Ziarul de Vrancea
16 iul 2013 1618 vizualizări
Desi inca nu se poate vorbi de o ruptura totala, intre Victor Ponta si patron RTV, Sebastian Ghita, a intervenit, de putin timp, o stare de raceala tot mai accentuata.

 Astfel ca, dupa ce, nu cu multa vreme in urma, zburau impreuna la Istanbul pentru a urmari cate un meci important de baschet sau se plimbau alene, sporovaind, pe la Neptun, acum cei doi aproape ca nici nu isi mai vorbesc.

 

sebastian ghita Cum i a inchis Sebastian Ghita gura prietenului Ponta

Ascensiunea politica a lui Sebastian Ghita pare de neoprit

GEORGE MAIOR FANE 1 1 227x300 Cum i a inchis Sebastian Ghita gura prietenului Ponta

Seful SRI a facut “breaking news” cu situatia de la BAC

ponta daciana sarbu boureanu1 196x300 Cum i a inchis Sebastian Ghita gura prietenului Ponta

Victor Ponta nu a negat niciodata amicitia cu patronul RTV

Mai mult, dupa cum sustin sursele noastre, proaspatul senator PSD si-a permis chiar si aroganta de a-i inchide telefonul premierului. Care, ulterior, desi nu a pus mare pret pe “legendele” privind influenta colegului sau de generatie si de partid, a asistat la o veritabila “demonstratie de forta”  care l-a pus serios pe ganduri.

Despartire de o vara

Dupa cum “National” a anuntat in exclusivitate, vara aceasta se anunta una extrem de fierbinte, cel putin din punct de vedere al noilor anchete de coruptie care, din sertarele procurorilor, vor bubui direct in presa. Numai ca, nu toti “analistii” de ocazie s-au aratat incantati de sarabanda dosarelor care urmeaza sa dinamiteze clasa politica romaneasca. Sau, mai exact, unii s-au aratat mai putin entuziasmati decat altii. Iar aceste diferente de opinie nu au facut decat sa adanceasca falia existenta in prezent intre oameni politici a caror prietenie, pana de curand, cel putin, parea una de nezdruncinat. Este si cazul premierului Victor Ponta si a senatorului Sebastian Ghita, desi, pentru a salva aparentele printre cunoscutii comuni, cei doi au minimalizat ruptura dintre ei. Numai ca, ulterior,  unul a punctat decisiv, cel putin la impresia artistica…

Ghici cine vine la RTV!

Desi “anturajul” comun a facut mai multe solii de pace, incercand sa explice ca “ruptura” nu serveste niciunuia, medierea a esuat. Ceea ce nu l-a ingrijorat din cale afara pe premier, care si-a linistit detasat colaboratorii. Numai ca, joia trecuta, dupa amiaza, cei de la Palatul Victoria au aflat si ei, stupefiati, ca peste nici doua ore, George Maior urma sa aiba o interventie televizata inopinanta, la RTV. Post care, de altfel, a anuntat cu doar cateva zeci de minute inainte invitatul surpriza, vestea luandu-i prin surprindere pana si pe cunoscatorii sistemului. Mai mult, faptul ca “breaking news”- ul sefului SRI nu a continut nicio dezvaluire spectaculoasa sau de ultima ora, ci s-a limitat la batutul apei in piua cu privire la subiecte deja “ofilite” in mass media, nu a facut decat sa intareasca convingerea ca, mai ales venind de la un diplomat de cariera, “descinderea” televizata de la RTV nu a fost decat un semnal de sustinere extrem de clar. Si din care toate toata lumea trage acum invatamintele de rigoare…


www.enational.ro

În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.