Politică

Cătălin Predoiu, ales prim-vicepreşedinte al PDL

Ziarul de Vrancea
6 iul 2013 923 vizualizări
Fostul ministru al Justiţiei, Cătălin Predoiu a fost ales, sâmbătă, prim-vicepreşedinte al PDL, în favoarea sa votând 552 membrii ai CNC şi împotrivă 8

 

Anterior, Predoiu declarase la reuniunea CNC al PDL că principalul său proiect este "trimiterea în opoziţie" a "accidentului istoric" numit USL.

"Sunt astăzi aici şi pentru un alt motiv, pentru că nu mai pot să stau şi să mă uit când ţara noastră e făcută praf în fiecare zi de iresponsabili care în loc de cap au un televizor, în loc de inimă au un portofel şi în loc de suflet au un sac cu miştocăreli. USL este un accident istoric şi noi avem obligaţia morală să-i oprim. USL a făcut ţăndări pe ce a pus mâna anul trecut, pe reputaţia României. USL este un lichidator de ţară, joacă baschet şi fotbal cu România, până când o sa-i oprim", a declarat Predoiu.

Predoiu a precizat că nu este "omul cuiva împotriva altcuiva" şi că va încerca să unească taberele din PDL, susţinând că un PDL unit "nu are adversar în România".

"Nu sunt al niciunei tabere. Vin să încerc să unesc aceste tabere, dacaă rămânem separaţi suntem slabi, dacă ne unim PDL nu are adversar în România", a mai declarat fostul ministru.

 

www.mediafax.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
danb, acum 3945 zile, 5 ore, 52 minute, 36 secunde
Breaking news, a venit cineva la PDL. Pana acum erau stiri doar despre plecati.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.