Politică

VIDEO!!!Didi face mişcare populară de Zilele Focşaniului

Iulia Crețu
26 iun 2013 1813 vizualizări
Nu vă gandiţi neapărat că edilul cu părul alb al Focşaniului, Decebal Bacinschi, trece de la PSD la Mişcarea Populară a preşedintelui Traian Băsescu, ci că, potrivit programului de la Zilele oraşului, Primăria a pregătit multe spectacole de muzică şi dans popular.

După cum edilul a anunţat la o întalnire cu presa, spectacole vor fi organizate atat în centrul Focşaniului, unde se va închide traficului b-dul Unirii, dar şi la Piaţa Gării sau la Mausoleul Sud. Zilele municipiului Focşani se vor derula în perioada 4-7 iulie şi costă bugetul local 350.000 lei, adică 3,5 miliarde lei vechi. Acestei sume nu i se adaugă paranghelia pregătită de Consiliul Judeţean Vrancea, de Festivalul Berii, care pană acum nu a anunţat programul manifestărilor din centrul oraşului. “Vrem ca de Zilele Focşaniului să includem cat mai multe activităţi sportive, culturale, simpozionae, lansări de carte, premiere a elevilor olimpici, dar şi spectacole în Piaţa Unirii, Piaţa Gării şi la Mausoleul Sud. Vom avea şi o paradă a formaţiilor folclorice, avand invitaţi de la Orhei - Republica Moldova, din Cehia, dar şi din diferite zone ale ţării, aşa cum este o fanfară de la Suceava, dar şi ansambluri folclorice ale minorităţilor de ucraineni de la Siret sau de turco-tătari de la Medgidia. Lor li se adaugă Ansamblul «Ţara Vrancei». Pentru Zilele Focşaniului vom închide b-dul Unirii”, a precizat primarul Decebal Bacinschi. (I. CREŢU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
marcela, acum 3949 zile, 1 ora, 13 secunde
Cate autobuze s-ar putea cumpara cu 350000 lei ?????? Cat mai aveti de gand sa ne obligati sa suportam mizeriile de microbuze care circula pe traseele Focsaniului ????Trebuia sa lasati transportul citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.