Politică

Săpunaru îl anunţă pe Silaghi europarlamentar

Iulia Crețu
14 iun 2013 1263 vizualizări
Preşedintele PNL Vrancea, deputatul Nini Săpunaru a declarat că locul europarlamentarului ALDE Cristian Buşoi, nominalizat pentru şefia CNAS, va fi luat, cel mai probabil, de Ovidiu Silaghi.

Acesta este ales în Parlamentul Romaniei, ceea ce înseamnă că pe colegiul său se va organiza un nou scrutin. Iniţial s-a discutat despre posibilitatea ca în locul lui Buşoi să plece la PE Magor Csibi, fost europarlamentar ALDE. Acesta a fost susţinut , iniţial, în campania din 2009 şi de organizaţia PNL Vrancea, pană cand liderul judeţean liberal a bătut palma cu Ramona Mănescu. “Tot primesc mesaje cu întrebări şi încurajări de la mulţi oameni, care vor să ştie ce o să fac în legătură cu Parlamentul European. Cand ai o echipă cum e echipa WWF (n.r. World Wide Fund for Nature) Romania, care reuşeşte să facă diferenţa de multe ori şi încearcă să schimbe ţara în bine, nu te mai întrebi unde îţi este locul. Cred că e mult mai mare nevoie de un WWF puternic în Romania decat de orice altceva, evident din punctul de vedere care mă interesează pe mine, adică al mediului. Funcţiile pot fi importante, dar mult mai importante sunt cauzele şi sper că veţi susţine în continuare cauzele noastre”, a transmis, pe o reţea de socializare, Magor Csibi. (I. CREŢU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 3960 zile, 14 ore, 45 minute, 6 secunde
Mai Nini cand iei o hotarare indicata de la centru e sa ai consemntamantul si aprobarea Marelui Han..OPRISAN
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.