Politică

Revoluţionarii fac Adunare Generală

Mihai Boicu
10 iun 2013 1017 vizualizări
Asociaţia Luptătorilor, Invalizilor, Răniţilor şi Urmaşilor Eroilor Martiri din Decembrie 89 Vrancea a convocat Adunarea Generală pe 14 iunie, în sala mică a Ateneului Popular “Mr. Gh. Pastia” din Focşani

Întalnirea va avea loc între orele 15.00 şi 17.00, iar la ea pot participa luptătorii de la Revoluţie, urmaşi ai celor decedaţi, răniţi şi invalizi. “Deţinătorii de certificate preschimbate de luptători (revoluţionari) care se regăsesc în comunicatul SSPR din 2013 (foştii SRI-şti, magistraţi, cadre militare MApN, foştii miliţieni, foştii activişti de partid şi/sau de stat socialişti, precum şi falşii revoluţionari etc) pot fi primiţi la eveniment doar în calitate de observatori, în condiţiile normelor legale privind ordinea şi disciplina publică”, se arată în actul Biroului Permanent provizoriu. Pe ordinea de zi a Adunării Generale se află raportul acitivităţii asociaţiei, propuneri privind revizuirea şi amendarea structurii organizatorice a asociaţiei: birou permanent, comisii pe domenii, secretar – trezorier, membri supleanţi. (M. BOICU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.