Politică

Flash mob cu copii şi tineri în faţa la Balada

Sorin Tudose
4 iun 2013 993 vizualizări
Zeci de copii şi tineri au participat luni după amiază la un flash mob organizat de bibliotecarii vranceni în vederea promovării deschiderii cluburilor de vacanţă gratuite

Pe ritmurile popularei melodie “El Meneaito” prichindei de grădiniţă, elevi de generală, de liceu, dar şi adulţi au început să danseze în faţa cinema-ului Balada sub coordonarea Margaretei Tătăruş, coordonator al Bibliotecii de Copii şi Tineret. Evenimentul a fost şi filmat şi poate fi văzut pe contul de facebook al Bibliotecii Judeţene “Duiliu Zamfirescu” Vrancea. Chiar dacă acţiunea bibliotecarilor poate părea un pic ciudată faţă de ceea ce îşi închipuie cei mai mulţi că ar însemna o bibliotecă, evenimentul de luni a adus o pată de culoare într-un oraş provincial în care mai nimic notabil nu se întamplă. Cluburile de lectură, pictură, muzică, maniere şi de video montaj au strans deja zeci şi zeci de copii şi tineri dornici să îşi petreacă vacanţa într-un mod inedit. Cluburile se vor desfăşura pe tot parcursul verii. (S. TUDOSE)




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.