Politică

PSD a organizat un mars prin Focsani

Mihai Boicu
13 oct 2006 1149 vizualizări
Aproximativ 300 de membri si simpatizanti PSD s-au strins ieri dupa amiaza in fata sediului organizatiei judetene pentru a participa la un mars prin Focsani, care a avut oficial drept scop distribuirea brosurei "Fapte si minciuni 2"

Marian Oprisan a declarat la conferinta de presa care a avut loc inainte ca actiunea fost organizata la implinirea a "600 de zile in care nu avem in Romania decit circ". Baronul a spus cu aceasta ocazie ca nu exista nici o intelegere intre PSD si PD la nivel judetean si l-a laudat pe prefectul Ion Oprea pentru ca nu a dat aviz de legalitate hotaririi prin care a fost inlaturat din functie. "Prefectul nu a facut altceva decit sa respecte legea. Legea nu da voie la 22 de consilieri sa se adune la un puci de cafenea si sa decida ca Marian Oprisan sa fie executat in piata publica", a declarat liderul PSD. Oprisan a mai spus ca le-a comunicat prin executor judecatoresc consilierilor puterii faptul ca au lipsit de la mai mult de trei sedinte si a sustinut ca pagubele inregistrate prin absentele lor ar fi de aproape un milion de dolari. Pesedistii au plecat la finalul conferintei de presa sustinuta de Oprisan intr-un mars prin oras, echipati cu tricouri rosii, si au distribuit pliantele impotriva PNL- PD. In alta ordine de idei, tot ieri, conducerea Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Drepturilor Copilului a lansat ieri un apel catre 19 institutii si organizatii, in care arata ca din cauza blocajului de la nivelul Consiliului Judetean institutia a ramas fara bani pentru plata salariilor angajatilor si asigurarea conditiilor minime pentru copiii institutionalizati.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.