Politică

VIDEO!!! La Andreiaşu PNL şi PSD ar putea candida separat

Iulia Crețu
26 mai 2013 1051 vizualizări
Asta în cazul în care instanţa decide organizarea de alegeri anticipate la CL Andreiaşu

Preşedintele PNL Vrancea, deputatul Nini Săpunaru, susţine că în acest moment nu ştie dacă la Andreiaşu, în cazul în care instanţa va decide că trebuie să se facă alegeri anticipate pentru un nou Consiliu Local, PNL şi PSD vor candida pe liste comune, sub sigla USL, sau separate. Totuşi, recunoaşte că există posibilitatea unei confruntări pe liste diferite. Săpunaru spune că în comuna de la munte PNL are probleme atat cu PDL, dar şi cu PSD. De altfel, cu partenerul din USL lucrurile nu merg ca pe roate nici la Adjud, Milcovul sau la Campuri, fapt pentru care Nini Săpunaru a adresat o scrisoare în care se plange de tratamentul pe care-l primeşte de la PSD şi Marian Oprişan. “La Andreiaşu sunt conflicte cu PD, dar şi cu preşedintele PSD de acolo, vom merge la alegeri anticipate. Conform înţelegerii, ar trebui să fie liste USL, dar nu se ştie. Eu am expus toate problemele din cadrul USL, că avem şi la Campuri, Adjud sau Milcovul, şi urmează să ni se răspundă de la Bucureşti. Un război început acum nu-şi are rostul, nu este normal după ce am mers pe o listă împreună să nu ţinem în limite rezonabile în următorii patru ani un modus operandi. Suspect este că se întamplă să nu cooperăm numai acolo unde sunt primari PSD, asta este singura problemă”, a spus Săpunaru. La randul său, şeful PNL Focşani, Laurenţiu Ţigăeru Roşca, spune că USL ar trebui să fie mutat în Turnul împăcării, unde să înveţe să împartă lucrurile, şi acesta recunoscand că PSD păcăleşte în mod constant PNL. (I. CREŢU)
 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.