Politică

Săptămana şedinţelor la Consiliul Local Focşani

Iulia Crețu
24 mai 2013 4496 vizualizări
Consilierii locali focşăneni sunt chemaţi, săptămana viitoare, la două şedinţe de lucru. Luni, de la ora 15.00, se va vota pentru Acordul de parteneriat între CL Focşani, CJ Vrancea şi CL Vanători pentru proiectul „Amenajarea ariei naturale de interes local Crang Petreşti şi îmbunătăţirea infrastructurii de acces”

De asemenea, joi, 30 mai, începand cu ora 16.00, CL Focşani este convocat la şedinţa ordinară a acestei luni, avand pe ordinea de zi 33 de proiecte de hotărare. Aleşii vor decide dacă dau 15.000 lei pentru premierea sportivilor de la Concursul Naţional de Dans Sportiv „Cupa Elite”, 7.000 lei pentru premierea caştigătorilor Stagiunii Teatrale a Elevilor Vrânceni sau pentru participarea CL la organizarea Concursului de Interpretare „Noelia Prisecaru” şi la Concursul de matematică „EUCLID”. De asemenea, se propune alocarea sumei de 150.000 lei pentru Zilele Focşaniului, în perioada 4-7 iulie. Primarul Decebal Bacinschi propune şi acordarea unui sprijin financiar Parohiei „Sf. Cuv. Parascheva – Noua Catedrală”, dar şi Parohiei „Vovidenia-Tăbăcari”. CL Focşani va discuta şi despre impozitele, taxele şi amenzile aplicabile în acest an, dar şi despre o modificare în organigramă, statul de funcţii şi numărul de personal pentru Primăria Focşani. Municipalitatea va stabili şi preţurile de pornire la licitaţie pentru vanzarea cabinetelor medicale de la Dispensarul Sud, strada Revoluţiei nr. 14. Consilierii municipali îşi vor da acordul şi pe marginea indicatorilor tehnico-economici pentru reparaţii la Şcoala nr. 3 şi Şcoala „Alexandru Vlahuţă”. Bacinschi cere aprobarea CL şi pentru o serie de lucrări suplimentare la Şcoala „Ştefan cel Mare”. Joi se va alege şi un nou preşedinte de şedinţă, în locul lui Tudorel Trofin. (I. CREŢU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.