Politică

În lipsa Ralucăi Ioan, PDL Focşani este coordonat de Ionel Preda

Iulia Crețu
15 mai 2013 1932 vizualizări
Preşedintele interimar de la municipala portocalie este ţinut la Bucureşti de o lucrare de doctorat

Brambureala continuă la PDL Focşani. La şedinţa de Birou Permanent Judeţean (BPJ) a PDL de marţi, preşedintele interimar Costică Neaţă a anunţat că în perioada următoare de municipala portocalie se va ocupa consilierul local Ionel Preda, pentru că Raluca Ioan are de finalizat o lucrare de doctorat care o va susţine la Bucureşti. Anunţul lui Neaţă de marţi vine însă în contradicţie cu ceea ce preşedintele interimar declara în urmă cu cateva luni, pentru ZdV, cand dădea asigurări că decizia de înlocuire a lui Nicu Tănase cu Raluca Ioan este benefică, în ciuda faptului că serviciul acesteia este la Bucureşti. “Doamna nu se va muta la Focşani, probabil va veni din 2 în 2 zile sau din 3 în 3, cunoaşte organizaţia, nu e nevoie să se mute aici. Nu este nicio degringoladă la PDL, voi organiza mai bine organizaţia (sic!) municipală, va fi mult mai bine”, după cum spunea Neaţă. „Raluca Ioan are doctorat de susţinut şi l-a delegat pe domnul Preda să ţină şedinţele, pentru că sunt ceva probleme şi acolo. Pană pe 15 iunie nu poate participa, iar şedinţele vor fi din două în două săptămani. Dar, nu e capăt de ţară, fiecare avem probleme personale de rezolvat. Dna Raluca Ioan are o echipă în spate, care se va completa. Rezultatele vor vorbi. Cred că Raluca Ioan va face performanţă la Focşani şi vă veţi convinge de asta”, a spus ieri, la fel de optimist, Costică Neaţă. Tot la şedinţa democraţilor de marţi, s-a modificat structura BPJ, în forumul de conducere intrand Violeta Chiriac, fost director adjunct la Direcţia Agricolă, cu vechime în PDL, şi Bogdan Vasile, consilier local la Măicăneşti. De asemenea, s-a anunţat şi data limită pană la care trebuie să se organizeze alegeri pentru preşedinţia PDL, aceasta fiind stabilită pentru 28 februarie 2014. Pană atunci, intermatele la judeţeană şi municipală sunt asigurate de Costică Neaţă, respectiv Raluca Ioan. Cei doi le-au luat locul lui Gabriel Postolache, primarul de la Ţifeşti, şi Nicu Tăase, consilier local la Focşani. (Iulia CREŢU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
Dreapta, acum 3969 zile, 4 ore, 51 minute, 59 secunde
PDL are in frunte un NEATA care a distruis partidul.N-are nici o tangenta cu organizarea e dus cu duhul...amin.La municipiul treaba e mai de oaie nu are niciun conducator.Asa-i cand in frunte ai un citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.