Politică

PSD Focsani se inspira de la PSD Vrancea

Mihai Boicu
6 oct 2006 1124 vizualizări
Trei pesedisti din organizatia municipala Focsani le-au cerut ieri consilierilor judeteni din coalitia aflata la putere sa se prezinte la sedintele convocate de Marian Oprisan deoarece au ramas fara bani.

Consilierii locali Liviu Oloeriu, presedintele PSD Focsani, si Ion Vlase, precum si viceprimarul George Mardare, au spus ca nu se poate face rectificarea bugetului orasului deoarece nu se efectueaza rectificarea la nivel de judet. Liviu Oloeriu a atras atentia ca profesorii ar trebui sa primeasca primul salariu dupa vacanta scolara. "Cred ca numai acest moment ar fi fost suficient pentru a dezbraca haina politicului, in interesul cetateanului", a spus pesedistul Liviu Oloeriu. Consilierul a mai sustinut ca, din

cauza blocarii activitatii CJ, nu se pot repartiza sumele defalcate din TVA si nu se pot finaliza lucrarile la Vama Veche si la Biblioteca pentru Copii si Tineret. Viceprimarul George Mardare a spus ca focsanenii sint "victime colaterale" ale luptei pentru sefia CJ. Consilierii spun ca CJ Vrancea ar fi trebuit sa se intruneasca pentru a aproba proiectele de hotariri urgente, urmind ca apoi taberele sa se lupte in continuare pentru functia de presedinte! Liviu Oloeriu a mai spus ieri ca PSD Focsani a facut o solicitare ca la viitoarea sedinta a Consiliului Local sa se constate incetarea mandatelor celor cinci consilieri care au plecat de la PSD la PNL si PD. "Interpretarea noastra este ca persoanele care au candidat pe listele unui partid si au plecat din acel partid si-au pierdut mandatele", a declarat consilierul local. Pesedistul a spus ca isi asuma riscul ca doua fotolii de consilieri sa revina PRM daca instanta va da dreptate PSD, intrucit doi dintre fostii pesedisti au plecat din acest partid imediat dupa alegerile din 2004. (M. B.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.