Politică

Consilierii sunt la Săptămana Fraternităţii

Iulia Crețu
2 mai 2013 1927 vizualizări
Consilierii locali focşăneni petrec Paştele în Franţa. De pe 1 mai şi pană la finele acestei săptămani, aleşii municipali PSD - Gabriel Necula şi Cătălin Vrabie, PNL - Elena Cucu, şi PP-DD - Aurel Bacu sunt în Hexagon, în localitatea Saint-Armand-les-Eaux, unde se celebrează Săptămana Fraternităţii.

La manifestările dedicate acestui eveniment participă şi o parte dintre artiştii populari de la “Ţara Vrancei”, care susţin concerte de muzică populară romanească. Pentru deplasarea în Franţa, Consiliul Local Focşani a alocat suma de 19.500 lei, bani destinaţi realizării unei expoziţii fotodocumentare, obiecte de artă tradiţională şi folclor. La Săptămana Fraternităţii, care se va încheia pe 5 mai, participă 12 oraşe invitate, legate între ele prin acte de înfrăţire. (I. CREŢU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 6

Adaugă comentariu
Ulise Grosu, acum 3999 zile, 13 ore, 39 minute, 11 secunde
Avand in vedere ca presedintele grupului USL din CL Focsani, dl. Catalin Vrabie, ca fost agaman al ENET, urmare a sedintei cu administratorii de bloc de la sfarsitul anului trecut, a "rezolvat citeste integral
tia stroe, acum 4001 zile, 18 ore, 10 minute
OPRISAN-boy va fi ghidusul??? PE BANII NINEACHII,se pot duce si-n BURCHINA-FASO!!!!SI_N GUATEMALA,DESTEPTI-ESTE, FRUMOSI-ESTE!!! DESTEPTZII DIN PSD,NU LASA NICI O OCAZIE SA NU SUGA MORCOVUL!!!!
Prostimea, acum 4002 zile, 15 ore, 36 secunde
Niste golani care-si bat joc de banii publici !
paul, acum 4003 zile, 10 ore, 14 minute, 51 secunde
aproape 5000 euro alocati de cons. local, as vrea sa stiu ce castiga vrancea prin cheltuirea celor 5000 euro, NIK, DIMPOTRIVA PIERDE sa vedem ce vor declara la venire consilierii care se plimba pe citeste integral
jan, acum 4003 zile, 14 ore, 46 minute, 20 secunde
Pe banii cui?
, acum 4003 zile, 16 ore, 37 minute, 35 secunde
Pai cine putea sa plece altcineva de la PSD??? Oare nu este costul prea mare??
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.