Politică

De cand e regional, baronul cheamă Buzăul, Brăila şi Galaţiul la Crang

Iulia Crețu
30 apr 2013 1244 vizualizări
Sub sloganul “1 mai. Hai Romania”, PSD anunţă şi în acest an petrecere campenească la Crangul Petreşti

 Invitaţia către focşănenii care se dau în vant după mici, bere, zgomot şi mizerie la Petreşti a fost lansată pe facebook de Marian Oprişan, preşedintele Consiliului Judeţean şi al PSD. Şi pentru că Oprişan a devenit, la Congresul PSD, baron de regiune, la petrecere sunt invitaţi şi locuitorii din judeţele limitrofe. Totuşi, organizatorii nu anunţă dacă vor fi şi artişti invitaţi, pentru ca atmosfera să fie întreţinută cu muzică. De precizat că mititeii şi berea nu sunt gratis, aşa cum este transportul pană la pădurea din apropierea Focşaniului. “Pe 1 Mai, în întreaga lume este sărbătorită Ziua Muncii. În Vrancea, a devenit o tradiţie organizarea unei petreceri în Crângul Petreşti. Pe această cale îi invit pe vrâncenii mei dragi, dar şi pe cetăţenii din Galaţi, Brăila sau Buzău la o petrecere câmpenească! Vă aştept cu drag, în mijlocul naturii, să sărbătorim, împreună, 1 Mai. Hai România!”, se arată în mesajul de pe reţeaua de socializare, acolo unde unii s-au trezit să exclame „trăiască PSD”, iar alţii se întrebau dacă sunt numai mici, fără muzică. (I. CREŢU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
stupefiat, acum 3984 zile, 16 minute, 12 secunde
Culmea, pai este Saptamana Mare fratzilor, cum sa chemi lumea sa se indoape cu carne? ce nesimtire ? s-o indoape pe ma-sa si tot neamul lui, asta-i pagan rau de tot cum sa ne mai ajute Domnul cu o citeste integral
goia, acum 3985 zile, 11 ore, 38 minute, 7 secunde
ptiuu, pish... amas pe nasul lui
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.