Politică

Liviu Dragnea, avertisment pentru Antonescu

Ziarul de Vrancea
30 apr 2013 1288 vizualizări
"Ar fi bine să nu-şi ostilizeze PSD-ul".Liviu Dragnea a transmis un avertisment lui Crin Antonescu, şi anume că ar trebui "să nu-şi ostilizeze PSD". Mai mult, el nu a trecut cu vederea nici faptul că liberalii s-au răzgândit şi nu mai vor suprataxarea salariilor nesimţite.

"Ar fi bine să nu-şi ostilizeze PSD-ul care, în ecuaţia alegerilor prezidenţiale, joacă un rol important", a declarat vicepremierul, în emisiunea Tonomatul lui Ciutacu, la România TV.

Suprataxarea salariilor nesimţite de la stat ar fi o măsură bună, mai spune Liviu Dragnea. Vicepremierul speră că aceasta se va putea aplica, în ciuda faptului că PNL s-a răzgîndit şi nu o mai susţine.

"Acesta a fost un impozit negociat şi convenit în USL. Dacă nu vor liberalii, normal că nu trece, dar noi îl susţinem în continuare. Cei care au venituri mai mari trebuie să fie solidari pentru o perioadă de 1-2 ani cu cei cu salarii mai mici", a precizat Dragnea.


www.rtv.net


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
viorel i. iancu, acum 4006 zile, 18 ore, 45 minute, 2 secunde
Domnule Dragnea, Va simpatizez, dar nu-mi place jocul Vostru. Nu stiu daca asocierea cu Dl. Ciutacu este benefica. Faceti politica USL-ului in cabinete, fata la fata, nu pe diferite sticle!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.